Terassin valmistumista

9. joulukuuta 2013Ajattelin päivittää tänne väliaikatietoja meidän tulevasta takapihan terassista. Pikkuhiljaa alkaa terassi muodostua ja terassin alaosa on nyt saatu tehtyä. Ennen kun terassia oli aloitettu tekemään, tila näytti paljon pienemmältä kuin miltä se nyt näyttää kun lautoja on saatu kiinni. Totesimme yhdessä mieheni kanssa, että terassi näyttää nyt paljon isommalta kun se on valmistumassa. Ihanaa, että saamme uuteen taloon ison terassin, samallalailla mitä meillä nyt on nykyisessäkin asunnossamme. Mitä isompi, sitä parempi!
Terassille tullaan vielä tekemään harmaat rimoitukset tuohon oikealle sivulle pieneksi näköesteeksi. Samalla rimoitus muodostaa pienen seinän mitä vasten on sitten hyvä sijoittaa meidän Vepsäläisen rottinkisohvaryhmä. Tulemme myös ensi kesänä tai sit seuraavana jatkamaan terassia niin, että se jatkuu vielä pidemmälle ulos + kylpyhuoneen ikkunoiden alle. Mutta katsotaan nyt onko se jo ensi kesän projekti vai vasta 2015 kesän projekti. Tulemme myös öljyämään terassin eri väriseksi mitä se nyt on, mutta sekin tulee tapahtumaan vasta myöhemmin.
Näistä kuvista ei näy meidän takapihaa, joka viistää vähän alaspäin kun takapiha jatkuu pidemmälle. Olemme suunnitelleet, että kun joskus jatkamme terassia pidemmälle niin tulemme myös rakentamaan pienet rappuset terassilta nurmikolle. Mutta kaikki aikanaan! Nyt on vain niin kiva suunnitella asioita kun sekä minä että mieheni olemme niin innoissamme, hih! Tarviikin alkaa miettimään, jos terassille mahtuisi ruokaryhmäkin... ;)

16 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää!! (:

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää ja kivasti kokoa terassilla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun terassi on vähän isompi niin mahtuu sekä sohvaryhmä että ruokailuryhmä :)

   Poista
 3. Itsekin tykkään suurista terasseista! :) Hienolta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos! :) Ajattelimme tuota vielä laajentaa ja mies jo suunnittelee paljuja sun muita ;)

   Poista
 4. Kannattaa antaa painekyllästetyn laudan olla yhden talven yli paikallaan ennekuin värjäätte uudelleen ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Teknos neuvoikin, että vuonna 2015 kannattaa vasta laittaa seuraava kerros. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 5. Hienolta näyttää ja upea terassi! Kyllä siihen mahtuu pöytä ja ruokaryhmä hyvinkin. Paljonko siinä on neliöitä?

  Minulla on sinulle blogissani haaste: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/12/talven-tekstiilit.html

  VastaaPoista
 6. Hei
  Komposiitti terassin lattiamateriaalina olisi ollut parempi, kestävämpi ja lisäksi huoltovapaa. Isolle terassille se olisi ollut loistovalinta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut komposiittia kehuttavan, mutta me valitsimme nyt tälläisen materiaalin. Ehkä sitten seuraavaan taloon.. ;)

   Poista
 7. Hei mua kiinnostaa onko tuo talon väri jonkun toimittajan (kenen?) perusväripaletista. Tuon värisiä taloja on tipahdellut nyt (harvakseltaan kyllä) sinne tänne, ja väri ei kuitenkaan tunnu ihan sellaiselle jonka jokainen suomalainen ensimmäisenä valitsisi. Väri on pistänyt pahasti silmään yksittäin, mutta täytyy myöntää että monen talon rykelmänä tuo väri on kyllä todellakin edukseen!! Näyttää jopa todella hyvälle. Ihan erilaiselle kuin yksittäisessä talossa.

  Terassi on hieno ja jokainen valitkoon juuri sen materiaalin minkä haluaa! :) Sävyt sopivat hienosti yhteen. Oikeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Minä lupaan ottaa selvää tuon värin värikoodin. Finnobau toteutti tuon rappauksen ja värin, joten kysäsen heiltä tarkan koodin :) Kyllä tuo punainen alkaa itseenikin jo iskeä kun sitä on tarpeeksi kauan katsonut. Noita punaisia on niin montaa eri punasävyä, esim. naapurillamme on enemmän oranssihtavaan taittuva punainen..

   Kiitos Saariston kasvatti <3 Palaan värikoodin kanssa asiaan myöhemmin!

   Poista
 8. Onpa matala sokkeli?!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.