Valkoinen joulukuusi - joulun tuntua!

13. joulukuuta 2013Siinä se on: valkoinen joulukuusemme! Sain sen vihdoinkin raahattua sisään. Meillä on ollut tämä kuusi käytössä jo monta joulua emmekä tänäkään vuonna poikenneet tästä meille jo muodostuneesta perinteestä. Muistan, kun kirjoittelin aiemmin syksyllä, että tänä vuonna emme todennäköisesti laita kuusta lastemme takia. Pelkäsin meidän vanhemman 1-vuotiaan tytön kaatavan koko kuusen maahan yhdellä vedolla ja siksi ajattelin meidän olevan ilman kuusta.
Mutta toisin kävi! Toin kuusen toissapäivänä illalla sisään ja avasin paketin. Siitä kokosimme kuusen yhdessä mieheni kanssa sekä koristelimme sen valmiiksi koko perheen kera. Asettelimme koristeita tänä vuonna hieman ylemmäs ettei tyttömme pääsisi kaikkia repimään alas kuusesta. Seurailimme koko illan kuusta ja tyttöämme ja kuusi sai olla ihmeen rauhassa itsekseen. Pari kertaa tyttömme kävi silittelemässä kuusen alaoksia, mutta muuten antoi kyllä kuusen olla rauhassa. Katsotaan nyt jatkossa miten kuusen kanssa käy. Nyt se on ollut pystyssä jo pari päivää!
Tämän vuoden koristeemme ovat hyvin vähäisiä. Halusin itse kuusen pääsevän oikeuksiin ja laitoimme kuusen vain muutaman pallon, porokoristeen, vaaleanpunaiset ja valkoisen linnun sekä muutaman valkoisen kävyn. Pari nauhaa ympäri, tähti kuusen päälle ja valmista! Kuusen alle laitoin tänäkin vuonna hopeisen kuusenalusmaton.

15 kommenttia

 1. OI miten kaunis kuusi. Todellinen katseenvangitsija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saga! :) Valkoinen kuusi on vain niin ihana <3

   Poista
 2. Oiiih miten kaunis <3
  Itse intoilin kuusen laittamista jo marraskuussa, mutta kiire ja koko elämän mullistanut tädiksi tuleminen ja vauva hösötys ovat vieneet ajatukset pois koko joulusta <3 Joskohan nyt viikonloppuna malttaisin jotain laitella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni oli ja hirveä kiire saad kuusi esille ja lupa sille oli jo 1.12 lähtien, mutta jotenkin se sitten jäi ja nyt vasta sain sen vihdoinkin esille :)

   Poista
 3. Ihana kuusi ja meillä sama kuusenalusmatto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin ihastunut tuohon kuusenalusmattoon :) Siitä en kyllä luovu kun on niin kiva!

   Poista
 4. Minullakin ollut jo 4v valkoinen kuusi valkoisilla ja hopeisilla palloilla koristettuna.Kylmänvalkoiset led valot todella tuovat minusta kuusen vasta esille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ollut ja valot harkinnassa :) Ensi vuonna laitamme aidon kuusen, joten tarvitsee siihen sitten ostaa valot!

   Poista
 5. Heissan! Valkoinen kuusi olisi hankintalistalla meilläkin. Mietin vain mistä löytyisi tuuhea kuusi? Kaikki löytämäni 150cm kuuset ovat olleet mielestäni kovin harvoja. Osaatko antaa vinkkiä? Ihanalta näyttää teidän jouluinen tunnelma. Kaunista!
  T. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen ostanut tämän kuusen Lohjalta Latvalasta mikä on kuin Tarjoustalo tai Säästöpörssi. Ostin kuusen 4 vuotta sitten ja nyt bongasin tosi tuuhean kuusen Anttilasta :)

   Poista
 6. <3 <3 <3 Ei tässä oikein voi muuta sanoa. Kertakaikkiaan kaunista!

  VastaaPoista
 7. Kaunista!!! Ja upea valkoinen kuusi sekä nuo valk.kimalle tyynyt! ;)
  - Sanelli -

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.