Fitfarm Lite In Shape - viikko 1.

24. tammikuuta 2014

Kiitos kaikille tsemppaavista kommenteista ja viesteistä liittyen aikaisempaan postaukseeni Fitfarmin Lite In Shape - ryhmässä aloitukseen. Melkein jokainen kommentoija tai sähköpostin lähettäjä toivoi, että päivittäisin useammin kuulumisiani tähän aiheeseen liittyen. Ajattelin, että jos kirjoittaisin tästä aiheesta vaikka joka toinen viikko tänne pientä yhteenvetoa viikosta ja kuulumisia. Aina ei varasti juttua löydy, koska mitään suuria muutoksia ei tapahdu, mutta tästä postauksesta löytyy nyt ensimmäisen kokonaisen viikon ajatuksia, kuvia ja pohdintoja. Mitään ruokalistoja tai tarkkoja liikuntaohjeita en voi täällä julkaista, koska ne ovat Fitfarmin omaisuutta.
Liten In Shape - ryhmässä ja ohjelmassa painotetaan enemmän salitreenaamiseen, jota suositellaan 4krt/ viikossa toteutettavaksi. Myös kotitreenejä löytyy, joten jos et pääse salille, voit silti mahtavasti osallistua tähän ohjelmaan. In Shape - ohjelman tavoite on maltillinen lihaskasvu, kiinteytyminen ja ylimääräisen rasvan vähentäminen. Eli tämä sopii hyvin ihmisille, ketkä eivät halua hirveästi painoa pudottaa. Syömisen perusteet lähtevät säännöllisestä ateriarytmistä, paljon juomisesta, runsaista proteiineista sekä marjoista ja kasviksista. Minusta kaiken voisi tiivistää 4 osa-alueeseen:

- Syö terveellisesti
- Juo paljon vettä
- Nuku hyvin
- Tee treenit huolella

Viikko 1.

Ruoka:

Nyt on ensimmäinen viikko takana ja olen hyvin tyytyväinen kaikkeen. Yhdeksän viikkoa vielä edessä. Olen ollut todella innoissani ruoan suhteen, koska sitä riittää ja nälkää ei todellakaan tarvitse nähdä, niinkuin ennen olen tehnyt. Aina lautanen tyhjenee, vaikka annokset ovat todella isoja ja riittäviä. Ekoina päivinä en edes jaksanut syödä kaikkea, mutta kahden päivän jälkeen ruoka maistui niin, että lautanen oli aina tyhjä. Aluksi proteiinien syönti ja juonti tuntui vieraalta, mutta myös tässäkin parin päivän jälkeen olen niin koukussa.


Liikunta:

Liikuntaa harrastin 6 kertana viikossa. Niistä 4 kertaa oli salilla käyntiä, 1 kotijumppa ja 1 kahvakuulatreeni. Lihakset särkivät jonkun verran, mutta oikealla tankkauksella kivut jäivät unholaan. Salitreeneihin merkkasin ohjeisiin mitä laitetta käytin, millä painolla ja millä toistoilla. Se on hyvin tärkeää, että muistan ensi kerrallakin nämä määrät ja voin pikkuhiljaa alkaa lisää painoja. Kahvakuulan ostin kotiin kaupunkimme Prismasta ja sen kanssa tein yhden treenin. Tein myös kotitreenin, koska salille en kyseisenä päivänä päässyt. Pidin yhden 100% lepopäivän.
Yhteenveto:

- Paino on tippunut viikossa 1,5kg.
- Housut, joita käytän normisti, valuvat koko ajan alaspäin napa vilkkuen.
- Olo todella virkeä ja positiivinen!
- Rinnanympärys -2cm, lantio -1cm, reisi -1cm.

Palataan asiaan taas kahden viikon päästä!

Treenejäni ja muuta tähän liittyvää voi myös seurata minun Instagram - sivuilla!


11 kommenttia

 1. Hyvältä kuulostaa sun treeniohjelma! :) Onko ollut helppo aikatauluttaa treenit? Itsellä tuntuu ettei aikaa riitä esim. salilla käymiseen. Kerran viikossa käyn zumbaamassa ja silloin tällöin teen kotijumppaa. Ja hyötyliikunnat päälle. Mieluusti treenais enemmänkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ollut vaikea aikatauluttaa. Viikolla käyn ma,ke,pe illalla heti kun mies tulee kotiin. La & su käyn heti aamusta ennen kasia. Tämä on toiminut meillä tosi hyvin :)

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa! Kiva kun kirjoitat kuulumisia tuosta in shapesta, koska itse olen vähän ajatellut, josko aloittaisin sen sitten siinä seuraavassa satsissa. Olen vetänyt kaksi Fitfarmin Bikini Challengea putkeen syksyllä ja oikeastaan omatoimisesti vedän nyt kolmatta. Mutta kun saan tällä ne rasvat palamaan alkaa lihasten kasvatus. Joten kiva nähdä ja kuulla, miten homma sulla etenee!
  Tsemppiä oikei kovasti, lähtötilanne ainakin näyttää tosi hyvältä!
  Ja vaikken mitään mainosta, niin ainakin omasta puolesta voin noita valmennuksia suositella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä taas mietin tuota BC:tä että jos siitä sitten jatkaisi siihen tämän Liten päätyttyä. En tiedä olisko mun juttu, mutta kiinnostaa :)

   Poista
 3. Oih, 1,5kg viikossa ja vieläpä terveellisesti! Aivan ihanaa, oon kyllä niin Jutta -fani, sillä sen ruokavalio-ohjeet ei oo mitään hömppää ja sen nyt pitäisi kaikkien ymmärtää että saliharrastus kannattaa! Vaikkei itse niin tule tällä hetkellä syötyä kuin satunnaisesti hyvin ja salillakaan ei ole tullut käytyä... :( Pitäisi nyt kyllä äkkiä ottaa järki käteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Ja syömällä hyvin!! :) Annokset on niin suuria, että nälkä ei jää. Suosittelen niin!!

   Poista
 4. Millä kuntosalilla olet Lohjalla treenannut? Oletko ollut saliin tyytyväinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenaan Go+:ssa ja oon ollut tosi tyytyväinen!! Paras sali Lohjalla mun mielestä :)

   Poista
 5. Kiva lukea sunkin prokkiksesta! :) Ja vitsit sä oot reipas, lauantai-aamuna ennen kasia salilla! Huhhuh :)
  Täällä edelleen myös hyvä fiilis, puolessa välissä dieettiä jo :)

  VastaaPoista
 6. Hei!
  Minua kiinnostaisi, että imetitkö ohjelman aikana? Minulla kohta 4 kk ikäinen vauva ja imetän. Mietin, että onko mahdollista imettää ja treenata ohjeiden mukaan? Tarkoitukseni olisi siis aloittaa nyt huhtikuun lopussa tämä.
  Kiitos vastaukesta jo etukäteen :)
  Mom

  VastaaPoista
 7. 1,5kg viikossa, wow:) Kiinnostaisikin siis, että millainen ruokavaliosi oli ennen dieettiä?:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.