Fitfarm Lite - In Shape

15. tammikuuta 2014Tämän tytön on aika päästä taas kuntoon!

Olen nyt vuoden aikana synnyttänyt kahdesti eli voisi sanoa, että olen ollut putkeen kaksi vuotta raskaana. Ennen ensimmäistä raskautta olin ihan tyytyväinen muotoihini ja mittoihini. Harrastin paljon liikuntaa ja varsinkin samba oli sydämeni asia. Kun raskauduin ja raskaus eteni yli puolen välin, jouduin jättämään liikunnan todella vähille raskaudesta aiheutuneiden ryhmihäiriöiden ja lantiokipujen takia. Kun vihdoin pääsin synnyttämään, päätin aloittaa aktiivisen liikunnan jälleen kerran tammikuussa. Niin myös tein, mutta jo helmikuussa tein uuden raskaustestin ja tulos oli positiivinen, mikä oli aivan mahtava asia. Niin aloin jälleen odottamaan ja pystyin harrastamaan liikuntaa hyvin yli raskauden puolivälin, jonka jälkeen tutut raskauden aiheuttamat lantiokivut alkoivat. Liikunta jäi taas todella vähille. Kun synnytin viime lokakuussa, päätin muuttaa elämäni taas liikunnan suhteen aktiivisempaan suuntaan ja aloittaa kunnon treenin.
Maaliskuussa meillä alkaa taas ensi kesän Sambakarnevaaleille treenaaminen ja sitä ennen minun pitäisi saada itseni siihen kuntoon, että treenit maistuvat taas hyvälle. Niinpä aloitinkin kevyen jumpan joulukuussa, vaikka neuvolassa neuvottiin aloittamaan kunnon liikunta vasta tammikuussa. No nyt tammikuu koitti ja sainkin mieheltäni joululahjaksi salikortin paikalliselle salille. Päätin myös joulukuussa liittyä Fitfarmin sivuilla nettivalmennukseen nimeltään Lite - In Shape. Tämä valmennus on tarkoitettu ihmisille, jotka eivät halua pudottaa painoa paljon vaan haluavat kasvattaa lihasmassaa ja samalla kiinteytyä. Koin tämän olevn juuri minulle, koska painoa en halua pudottaa kuin muutaman kilon. Raskauskiloja minulla on enää 2kg jäljellä 16 kilosta, joten paino ei ole minulle ongelma. Haluan vain aloittaa erittäin aktiivisen salitreenin ja saada siihen tukea oikealla ohjelmalla ja ruokaohjelmalla.
Niinpä minulla on nyt edessä 10 viikon tehotreeni! Kiva katsoa mitä saan aikaan tämän Fitfarmin nettivalmennuksen avulla. Tarkoitus olisi palkata mukaan personal trainer ensimmäiseksi salipäiväksi mukaan näyttämää liikkeiden oikeat teko-ohjeet ettei treeniaika mene pilalle sen takia, että liikkeet on tehty huonosti tai väärin. Ajattelin tehdä tämän postauksen nyt aloituksesta ja jos teitä vielä kiinnostaa tämä aihe niin voin tehdä seuraavan vaikka 5 viikon päästä, kun treenit ovat puolessa välissä? Olen mitannut oman kehon kohdat, joihin haluan muutosta sekä ottanut valokuvat, jotta sitä itsekin sitten näkisi, jos muutosta tapahtuu. Painonkin mittasin, mutta se ei ole pääasia, koska se voi hyvin nousta tämän 10 viikon aikana. 

Eli päivittelen treenikuulumisia tästä Fitfarmin Lite - In Shape - asiasta 5 viikon päästä jos teitä vaan yhtään kiinnostaa kuulla kuulumisia tästä aiheesta.


29 kommenttia

 1. Todellakin haluan kuulla lisää treeneistä ja miten on sujunut. Tosi kivaa olisi lukea vaikka viikottain yksi urheiluaiheinen postaus. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsotaan miten nuo postaukset toteuttaisin. Mitään ennen ja jälkeen - kuvia kalsareissa en viitti laittaa ;)

   Poista
 2. Kyllä kiinnostaa tämäkin aihe, saa olla vaikka useamminkin esillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moni on kommentoinut, että useammin tästä aiheesta niin kai sitä tarvii harkita ;)

   Poista
 3. Ai sä olet sambatyttöjä...:) Läheltä liippaa, mä olen salsatyttöjä :) Varmasti ollut kaksi raskautta noin peräjälkeen melkoinen rasitus kropalle joka tavalla. Oon kuullut pelkkää hyvää noista Fit Farmin valmennuksista ja Facebookin ryhmästä näkee uskomattomia muutostarinoita. Kiva, että uskalsit kertoa tulevasta rypistyksestä. Usein jo valmiiksi hoikat ihmiset saavat kuulla näitä "mistä säkin laihdutat" tai "miks ihmeessä sä jollekin dieetille ryhdyt" -tyyppisiä kommentteja. Ei jollekin ruokavaliolle ryhtyminen tai ohjelmien mukaan treenaaminen tarkoita aina sitä, että painoa halutaan pudottaa. Kuten jo sanoit, niillä pystyy sen sijaan keräämäään massaa, muokata kroppaa ja kiinteytyä. Kellepä moinen ei olisi tervetullutta? :)

  Tsemppiä projektiin! Mä ainakin kuulen mielelläni updatea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä olen sambaa henkeen ja vereen <3 Ensi kesän karnevaaleja jo niin odotellessa!!

   Oikeassa olet, että negaa voi tulla, mutta minulla kaikki on kyllä ottanut tämän positiivisesti juuri sen takia kun painoa ei tarvitse pudottaa vaan lihasta kasvattaa. Olisi kiva hankkia sellainen brasilialainen sambabooty ;)

   Poista
 4. Olisi kiva kuulla, koska minäkin olen urheiluhullu ja käyn salilla. Tulokset kiinnostavat aina. Ja täytyy sanoa, että noissa kuvissa olet kyllä ihan mielettömän hyvän näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Syhi :) Nuo kuvat on 2011 ja 2010 vuosilta ennen raskauksia ja masu ei ihan samanlainen enää ole, mutta tuohon pyritään taas. Raskausarpia ei tullut minnekään, joten siitä olen hyvin tyytyväinen :)

   Poista
 5. Mä toivoisin, että olisin useamminkin esillä tämä aihe! :-) Minun itseni piti juurikin lite in shapeen lähteä mukaan ja olinkin jo kalenteriini kirjoitellu tsemppiviestejä itselleni ja puolilvälin jne. Mutta elämäntilanteeni äkillisen muuttumisen vuoksi joudun jättämään väliin. :-( Harmitus on SUURI! Mutta mahtavaa, että sinun matkaasi pääsen seuraamaan ja ehkä joskus minäkin... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! :/ Mutta tsemppiä sinulle ja osallistut sitten kun jaksat ja pystyt! Mä tsemppaan ainakin täysillä! ;)

   Poista
 6. Kovasti tsemppiä! Itsellä haasteena saada hiukan lihaksia näkyviin ennen helmikuista reissua. Saa nähdä kuinka käy, aikaa enään muutama viikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä projektiin!! :) Tämä vaatii pitkää pinnaa ja kestävyyttä. 10 viikkoa on pitkä aika mikä varmasti kyllä menee hujauksessa.

   Poista
 7. On kiva kuulla että joku muukin aloittaa nettivalmennuksen. Itelläki alkaa maanantaina bikini Challenge-nettivalmennus ja en malttasi odottaa että se alkaa! ;) kovaa ollaan reenattu tähän asti ja tuloksia on tullut viimeisimmän vuoden aikana, mutta nyt koittaa rankka 10 viikkonen!

  Todella kiva olisi kuulla kuinka sulla reeni kulkee esim viikoittainkin!
  Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ajattrlin tämän jälkeen ja tuota BC:tä jos tästä kunniakkaasti selviän :)

   Lupaan päivittää kuulumisia useimmin :)

   Poista
 8. Mäkin jään innolla seuraamaan tätä aihetta. Mä oon vähän samassa tilanteessa. Paino on kohdillaan, mutta lihakset on jääneet jonnekin lapsen saannin jälkeen. Siis salille mars olis täälläkin suunnitelmissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin vatsalihakset sijaitsee varmaan selässä kun kaksi raskautta peräkkäin ;D

   Poista
 9. moro! Kiinnostaa ilman muuta ja minäkin lukisin mielelläni viikottain kuinka "uusi" elämä on sujunut. Itse olen ollut aina pullukka ja 3 raskautta 2 vuoden sisään on kerryttänyt vyötärölle mukavasti yli 20 kg ylipainon. Olen myös aloittanut nyt uuden ja terveellisemmän elämän ja tavoitteena pudottaa huhtikuuhun mennessä 15 kg. Tsemppi on ainakin korkealla! Mun tulevaa urakkaa voi seurailla blogin puolella :) tsemppiä kovasti sinne! Vaikutat niin energiseltä pakkaukselta että sulta onnistuu varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoppas kun kävin ipadin kautta niin tuli väärillä tunnuksilla! Mutta täältä pääsee mun blogiin, laihdutusurakasta tulee juttua loppu viikosta :)

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Käyn ehdottomasti kurkkailemassa ja seurailemassa sinun urakkaa!! :) Energiaa itsellä on kuin pienellä kärpäsellä ja ihanaa päästä vihdoinkin salille treenaamaan :) Tsemppiä siis sinnekin ja onnea myös! :)

   Poista
 10. Tsemppiä!! :)
  Itse aloitin Jutan 6 viikon Superdieetin 6.1. Nyt reilu viikko takana ja fiilis on mahtava!!!

  VastaaPoista
 11. Hei mahtavaa, kyllä kiinnostaa kovasti tämäkin aihe :)

  VastaaPoista
 12. Voi, mkiva seurata miten sun matka kulkee!
  Itse olin kahdella Bikini Challengella, syksyllä, eli yhteensä 24viikkoa, mukaanlukien BC extra! En ole koskaan uskonut oikein näihin nettivalmennuksiin, mutta nyt pyörrän sanani..vaikkei tuo Bikini Challengekaan ollut tarkoitettu painonpudotukseen, siis sellaiseen kuin superdieetti, vaan bikinikunnon hakeniseen, niin mulla on pudonut melkein 17kg painoa elokuun alun jälkeen! Aivan huikeaa!
  Olin ajatellut aloittaa tuon Liten, mutta aloitan sen vasta seuraavassa porukassa, joka toivottavastintulee keväällä..Täytyy hetki kulkea omillaan ja tasapainoilla!
  Onnea matkaan! Uskon, että noistanlähtökohdista sun on helppo saada itsesi kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa!!! Onnea Mapsi!! :) Minäkin ajattelin jatkaa tästä siihen BC:hen jos kantti kestää :) Kiinnostaa niin jatkaa tätä, ainakin tässä vaiheessa vielä ;)

   Poista
 13. Ilman muuta, ja mielellään tiheämminkin kuulisin raporttia. Itsellä on nyt menossa toinen viikko Fitfarmin Superdieettiä tarkoituksena pudottaa ne ikuiset ylimääräiset kolme kiloa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä siis meille molemmille! Kyllä me siihen pystytään kun niin päätetään! :)

   Poista
 14. Hei kirjoita ihmeessä viikoittain!! Itseäni kiinnostaa hyvinkin paljon miten saat itseäsi niskasta kiinni urheilemaan ja jaksat noudattaa ruokavaliota! Nämä ovat itselle asioita mitä on ollut vaikea ylläpitää tai saada aikaiseksi :) joten jos tämän sinun projektisi avulla saisi vaikka motivaatiota!!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä yritän tsempata ja kirjoittaa jos juttua vain riittää tarpeeksi ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.