Haaste: Talven tekstiilit!

29. tammikuuta 2014
 Modernisti Kodikkaan Kerttu haastoi minut kertomaan meidän talvisista tekstiileistä. En olekaan pitkään aikaan esitellyt mitään tekstiileihin liittyvää, joten nyt on hyvä aika toteuttaa tämä haaste. Varsinkin kun kevän tekstiilit alkaa jo mielessä pyörimään, on hyvä keskittyä tähän hetkeen ja talveen. Haasteen idea olisi siis seuraava:


Ota kuva tai kuvia niistä kodissanne talviaikaan käytettävistä sisustustekstiileistä, joista pidät eniten. Kerro, mistä yleensä löydät mieleisiä sisustustekstiilejä? Minkälaisia ne ovat? Teetkö itse vai ostatko valmiina? Säilyvätkö jotkut tekstiilit samoina vuodesta toiseen? Mitkä ovat suosikkivärejäsi tällä hetkellä?Meiltä löytyy jokaiselle vuodenajalle omat tekstiilit, joita tykkään pitää esillä. Talvisin vaaleampaa tekstiiliä yhdistettynä harmaaseen ja hopeaan, keväisin ja kesäisin sitten jotain pirtsakkaa. Talvisaikaan tykkään laittaa esille lämpimiä, paksumpia tekstiilejä, kuten esimerkiksi lämpimiä, karvaisia torkkupeittoja ja valkoisia taljoja lattialle tai keittiön tuoleille. Minusta on aivan ihanaa kääriytyä lämpimän torkkupeiton alle, kun kylmä yllättää. Mitä lämpimämpi fiilis, sitä tunnelmallisempaa. Valkoinen Lennolin Uljas turkispeitto löytyy tällä hetkellä olohuoneen sohvalta, jonka alle tykkäämme koko perheen kera mennä katsomaan televisiota. Valkoiset lampaantaljat koristavat keittiössä Kartellin Ghost tuoleja.

Mattoja ja verhoja en talvisin vaihtele. Ne pysyvät meillä vaaleana ympäri vuoden. Koristetyynymme taas saavat uudet tyynynpäälliset aina ennen joulua. Silloin sohvalta ja divaaneilta löytyy valkoisia tyynyjä strassiasuissa sekä kauniita hopeisia strassityynyjä. Kaikki tyynynpäälliset on hankittu H&M Homen valikoimasta vuosien aikana. Myös makuuhuoneesta löytyy talven tekstiilejä samoissa teemaväreissä eli valkoista ja harmaata. Valkoiset tyynyt ovat Stockmannilta sekä pienet 40 x 40cm tyynyt Lennolin kokoelmasta. Harmaa bling tyyny kuuluu Kylie Minoque at Home - sarjaan. 
Voikin siis tiivistää, että meidän talviset tekstiilit ovat väreiltään valkoista ja harmaata. Ne on hankittu Stockalta, H&M:lta sekä Lennolilta. Mitään mieleisiä ostopaikkoja ei ole, vaan ostan tekstiilejä fiilispohjalla kun jotain kaunista näen. Mitään tiettyä merkkiä en siis suosi. Näitä samoja tekstiilejä olen käyttänyt vuodesta toiseen ja aina täydennän sitä kun jotain kivaa löytyy. Itse en mitään tekstiilejä ole valmistanut, koska taitoni ei valitettavasti siihen riitä. Kutoa osaan ja sitten kun aikaa löytyy, valmistelen aloittamani koristetyynyt loppuun.


Laittaisin tämän haasteen eteenpäin näihin ihaniin blogeihin:

Nordland 146
Syhinä
Pieni Lintu
Casa Blanco
Inspired by Love


Muistakaa käydä äänestää minun blogi voittoon kirjoituskilpailussa osoitteessa: http://www.raksaniksit.fi/
Kiitän kaikista äänistä!

10 kommenttia

 1. Kiitos haasteesta, pitääpä vähn funtsia. :)

  VastaaPoista
 2. Kauniit on teidän talviset tekstiilit! Kiitos haasteesta :)

  VastaaPoista
 3. Tuliko uusista hiuksista hyvät? Laitathan tänne kuvaa uudesta tyylistä? Odotan innolla :)

  VastaaPoista
 4. Vastattu:

  http://pienilintu.blogspot.fi/2014/01/my-winter-textiles.html

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta! Tartun tähän tuotapikaa <3

  VastaaPoista
 6. The watercolor painting is awesome! I absolutely love it :D

  Melanie xx outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.