Katse kattoon!

20. tammikuuta 2014
Tässä vaiheessa alkaa sisällä näyttää jo aika hyvältä. Seinät ovat saaneet maalipinnan päälleen, kylpyhuone ja muut märkätilat on laatoitettu ja kuivumassa, keittiö on asennettu. Nyt on vihdoinkin aika siirtyä sisäkaton kimppuun ja panelointihommiin. Tähän mennessä katto on ollut ylös asti auki eli kaikki rakenteet on ollut esillä. Perjantaina talollamme aloitettiin kattojen panelointi ja se etenee ihan kivaan tahtiin. Meidän makuuhuone ja toisen tyttömme huoneen katto on valmis ja seuraavaksi on vuorossa toisen tyttömme huone sekä käytävä. Valitsimme kattomateriaaliksi melkein valkoisen kattopaneelin, jossa ei näy puukuviota melkein ollenkaan. Jotenkin tykästyin enemmän tähän ilman puunsyitä olevaan materiaaliin. 

Kuvissa näkyy meidän master bedroom, nuoremman tyttömme huone sekä vanhemman tyttömme vielä katon osalta kesken oleva huone. Tykkään ilmeestä! Rakennustavaraa on joka huoneessa, joten älkää niistä välittäkö. Esim. meidän makuuhuoneesta löytyy kodinhoitohuoneen kaapit odottamassa asennusta. 


Paneeleihin on valmiiksi porattu reiät spotteja varten, joita tulee käytävälle. Makuuhuoneisiin on tehty ja valmiiksi kolot normaaleille lampuille, ei spoteille. Seuraavaksi paneeleita laitetaan käytäville, märkätiloihin ja olohuoneeseen. Sitten koko talon katto alkaakin sisäpuolelta olemaan valmis. Että tälläistä tällä kertaa!

Ensi viikolla palaillaan hyvin luultavasti märkätilojen pariin. 17 kommenttia

 1. Vautsi vau miten hulppean kokoinen makkari teille tulee! Hyvältä näyttää muutenkin, kohtahan te pääsette jo muuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän tässä ole kuin suunnilleen kuukausi aikaa kun pääsemme vihdoinkin muuttamaan :)

   Poista
 2. Ihana blogi sinulla! Meillä myös rakennus meneillään melkein samassa vaiheessa kuin teillä :) ja reilu vuoden ikäinen tyttökin löytyy täältä. Kiva lukea samassa elämäntilanteessa olevan blogia :) millaista lattiaa teille tulee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meille tulee Upofloorin vaalea laminaatti lattiaan, nimeltään Kirsikka Glaze.

   Poista
 3. Ihanalta näyttää! Talo kuumehan tässä iskee! Nyt on pakko kysyä että miksi teille ei tullut manttelitakkaa? Olisin jotenkin voinut aatella että se on sun juttu :) Ei sillä upeahan se teidän uuden kodin takka on! Itsellä niin haaveissa aito ja oikea valkoinen manttelitakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusimme olohuoneeseen linjakkaan ja tehokkaan takan ja tuo Tunturi oli oiva valinta. Meidän makuuhuoneeseen voisin laittaa sellaisen sisustustakan, mutta ei taida mennä läpi ;)

   Poista
 4. Näyttää todella upealta!! Odotan mielenkiinnolla uuden kotinne sisustuksellista ilmettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Odotan ja itse jo niin, että pääsee tuomaan huonekaluja sisään :)

   Poista
 5. Näyttää hyvältä :) Meillä kans tuloillaan kivitalo ja about samassa vaiheessa kuin teillä. Ihmettelen vain, miksi teillä tulee paneelit kattoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Miksi ei tulisi?? Minusta ne on hyvä valinta kattomateriaaliksi ja jatkavat haluamaanni sisustuslinjaa..

   Poista
  2. Ihmettelin vain miksi ette jätä kivikattoa esille...toki valkoiseksi maalattuna. Mutta nyt muistin, että mikäli on jouduttu tekemään alaslaskuja, niin pakkohan siihen on laittaa kipsilevyjä ja siten jotain kattomateriaalia. Sorry, my mistake. Ajattelin vaan meidän kivikattoa, jota en halua peittää. Mutta onpa meilläkin noita alaslaskuja, jolloin en saa säilytettyä kivikattoa joka tilassa.

   Poista
  3. ElluPee: Ei näytä olevan siporex-talo eikä ontelolaattaa yläpohjassa, joten ei ole "kivikattoa" talossa :) Me pohdimme pitkään maalatun ja roiskerapatun katon välillä, myös paneelit pyörivät mielessä :) Päädyimme maalattuun ja onneksi siitä tuli siisti. Edellisessä talossamme kipsilevyjen saumat näkyivät ikävästi läpi. Tsemppiä loppurutistukseen Padmerine! Anna

   Poista
  4. Kiitos Anna <3

   ElluPee: Minä ihan erikseen halusin paneelit, en roiskerapattua tai maalattua, koska ne eivät omaa silmää miellytä niin paljon kuin paneelit.

   Poista
 6. Meille tulee melkein saman värinen lattia, cellon aspen oak :) pidin siitä että on lankkumainen laminaatti :) me valitsimme myös kattomateriaaliksi paneelit..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidän paneelista enemmän kuin roiskerapatusta :) Siksi meille paneelit tulee :)

   Poista
 7. Meillä kans talonrakennus samassa vaiheesssa. Olisin luullut, että teille tulee ehdottomasti roiskekatto eikä paneloitu :) Meillä on puutalo ja roiskekatolla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä pidän paneelista enemmän kuin roiskerapatusta :) Siksi meille paneelit tulee. Teillä näyttää varmasti kivalta ja pääasia, että tse tykkää siitä :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.