Kokovalkoinen keittiö paikoillaan!

6. tammikuuta 2014
Iiks! Nyt se on tapahtunut mitä olen niin kauan odottanut. Nimittäin uusi valkoinen keittiömme on vihdoinkin saapunut ja asennettu taloomme paikoilleen. Ja tiedättekö mitä? Tämä on rakkautta ensi silmäyksellä! Niin niin kauan olen valkoisesta keittiöstä haaveillut, melkein siitä asti kun sisustaminen alkoi kiinnostamaan. Ja nyt tämä monen vuoden toive on vihdoinkin toteutunut. Olemme saaneet kotiimme kokovalkoisen, modernin, korkeakiiltoisen keittiön valkoisella tasolla. Kodinkoneita ei vielä ole saatu paikoilleen vaan ne asennetaan ensi viikon aikana paikalleen. Myös vesipisteen tausta on vielä kesken ja odottaa lasin asentamista paikoilleen.
Aluksi olimme ajatelleet, että asennamme keittiön itse paikoilleen. Tulimme lopulta järkiimme ja palkkasimme ryhmän asentamaan keittiön puolestamme. Kun kysyimme myyjältä kauanko ammattiporukalla menee asentaa kaikki kiintokalusteet eli wc, kodnhoitohuone ja keittiö, myyjä vastasi sen vievän noin viikon verran. Siinä vaiheessa tajusimme asentamisen aiheuttavan ihan turhaa stressiä ja päänvaivaa meille, lisästressiä ei enää meidän perheeseen haluttu. Niinpä ammattilaiset tulivat asentamaan keittiön paikalleen ja siinä se nyt on.

Otan keittiöstä parempia kuvia sitten, kun olemme vihdoinkin päässeet muutamaan ja kaikki on paikoillaan. Nyt kuvat on hyvin hämyisiä kun valoja ei ole vielä käytettävissä. Joten palataan keittiön pariin sitten helmi-maaliskuussa!


43 kommenttia

 1. Todella kivan näköinen! Selkeä ja tyylikäs. Kelpaisi minulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marja Leena! Halusimme selkeän ja simppelin keittiön ja siltä se nyt näyttää :)

   Poista
 2. Siitä tulee niin upea! Valkoinen keittiö on niin kaunis ja ajaton. <3 Mitä materiaalia tuo taso on? En malta odottaa niitä kuvia teidän valmiista talosta kun olette muuttaneet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Taso on ihan perus laminaattia ja on korkeakiiltovalkoinen :)

   Poista
 3. Onpa hyvännäköinen ja tilava! Meillekin on tulossa kiiltävä valkoinen keittiö, tosin tasot todennäköisesti tummat. Mistä tilasitte?

  Saija// Aurinkopiha
  aurinkopiha.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän keittiö tulee paikalliselta valmistajalta nimeltään Novillo.

   Kiitos!! :)

   Poista
 4. Kaunis on! Mutta toivottavasti olet siivousintoinen, sillä itse olen tarkka mm. sormenjäljistä ja meillä niitä tuppaa näkymään matassakin meittiöpinnassa, korkeakiiltoisesta puhumattakaan! Tuliko teillä tasokin kiiltävää? Meillä on valkoinen mattataso ja senkin puhtaanapito on meöko tuskaisaa, pieninkin sormenjälki etenkin valoa vasten tuntuu hyppäävän silmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän vähän riippuu, kun moni valkoisen keittiön omistava taas sanoo päinvastaista, että ei sormenjäjet näy. Mutta olen hyvin siivousintoinen ;)

   Poista
 5. Hieno keittiö. Pitikö tuo viikko sisällään kaikkien kalusteiden kokoamisen osista, vai miten siihen ammattilaiset saa menemään niin pitkän ajan..? Asennettiin kalusteet itse, eikä meillä amatööreilläkään siihen montaa kokonaista päivää mennyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo viikkoon kuuluu ison keittiön, ison kodinhoitohuoneen, wc:n ja eteisen kaapin asennus.
   Meiltä siihen olisi mennyt kauan! ;)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. No toivotaan ja uskon, että tulee juuri sellainen kun olen kuvitellut :)

   Poista
 7. Ihanan paljon laskutilaa. Tulee varmasti upea keittiö! Täältä pisteet korkeakiiltovalkoisille kaapeille, ovat superkauniit ja helpot pitää puhtaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! No niin minäkin olen kuullut, että helppo pitää puhtaana :)

   Poista
 8. Voi että miten ihana! Tuollaisesta täälläkin haaveillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Minäkin olen jo kauan haaveillut ja vihdoinkin se toteutuu <3

   Poista
 9. Oi, siitä tulee varmasti upea! :) Ihanan paljon pöytätilaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pöytätilan ei pitäisi loppua kesken. Mahtuu pitää isommatkin kekkerit ;)

   Poista
 10. Mikä lattiamateriaali teille on tulossa keittiöön?
  Meillä keittiö- ym. kiintokalusteet asennettiin muuten ihan viimeisenä, kun lattiat, katto ja seinät olivat jo valmiit. :) Samaa muuten ihmettelin kuin Mava: meillä mies kokosi ja asensi Ikea-keittiömme ja muut kiintokalusteet yhdessä yhden rakennusmiehen kanssa ja aikaa meni noin neljä päivää. Oliko teillä jotain erikoisratkaisuja, kuten kulmaliettä, jotka veivät enemmän aikaa?

  -hansu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulee laminaatti lattiaan. Ja erikoisratkaisuja ei löydy, mutta viikko pitää sisällään keittiön, khh, wc:n ja eteisen kaapit :)

   Poista
 11. Oooo! Näyttääpä hienolta! Ihanaa, kun on paljon tilaa keittiössä, pöytäpintaa tarvitsee yllättävän paljon ja kaappejakin on riittämiin. Malttamattomana odotan lopputulosta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Niin minäkin jo odotan, että saadaan kodinkoneet, hana ja taustalasi paikalleen! :)

   Poista
 12. Oi kun ihanan valkoinen! Ja miten paljon laskutilaa! Odotan innolla lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minäkin!! :) Onneksi siihen on enää kuukausi.

   Poista
 13. Voi miten ihana. Teille tulee kyllä todella kaunis koti!

  VastaaPoista
 14. Meillekin keittiö tullaan asentamaan vasta viimeisenä kun seinät, katto ja lattiat on tehty. En tiennyt, että näinkin päin onnistuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, näinkin päin se onnistuu ja meillä liesikin pitää asentaa ennen kuin katto tehdään :)

   Poista
 15. Voi onnea, upealle näyttää ja niin tilavalle, kaappitilakaan ei ihan heti lopu kesken ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, vaikka sitähän on sanottu, että kun tilaa tulee lisää niin tulee myös tavaraa ;D

   Poista
 16. Erittäin avaralta ja selkeälinjaiselta vaikuttaa. Etenkin, kun kaikki koneet integroitavia tai kalustepeitteisiä mahdollisuuksien mukaan. Laminaattiahan nuo tasot ovat. Jos taso olisi kiveä, altaaksi olisi voinut valita tason alta asennettavan mallin. Tuolle altaalle kaveriksi Blancolinus-S altaan sävyisenä ja välitilaan taustamaalattu valkoinen lasi. Mahdoinko arvata oikein? 😊 T: Olli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taso on laminaattia :) Taustalle tulee lasi ja lasin taakse tapettia ;) Mutta hyvin vedit, hih!

   Poista
 17. upea ja ihanan tilava.etkö halunnut saareketta? :) teillä on todella hyvällä mallilla. Ei enää kauaa niin pääsette muuttamaan. ;) onko teillä joku tavoite?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin halunut saarekkeen, mutta valitettavasti se ei olisi tuohon mahtunut, koska sitten ei olisi keittiön pöytä ja tuolit mahtunut. Ehkä seuraavaan taloon ;)

   Helmikuun aikana pääsemme muuttamaan eli ei enää kauaa! :)

   Poista
 18. Kivan avara keittiö! Minä arvoin pitkään mattamustan ja korkeakiiltoisen valkoisen keittiön välillä ja päädyin valkoiseen. Suurin syy oli juuri tuo puhtaanapito, mattapinnasta on vaikea saada sormenjälkiä pois. Tasot meille tulee kuitenkin mustasta kivestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mattapinta on minunkin mielestä paljon hankalampi kuin kiiltävä. Voi teille tulee varmasti upea keittiö <3 Kivitaso on ihan unelma, mutta tällä kertaa me päädyimme laminaattiin. Sitten jos laminaatti menee joskus ihan kauhean näköiseksi niin vaihto kiveen onnistuu :)

   Poista
 19. Hih, voin vaan kuvitella, miten ihana tuo tunne on. Onnea taas yhden rakennusvaiheen selättämisestä! :)

  VastaaPoista
 20. Kauniin näköinen keittiö valmistuu teille! :) Muutenkin kauniita kuvia blogissasi. jäänkin lukijaksi seurailemaan tulevaa.

  VastaaPoista
 21. Ihan niin kuin meidän keittiö :D Meillä on tosin saareke lisäksi ja vain välitilassa ikkuna. Harmittaa tosi, tosi paljon, ettei panostettu kunnolla ja otettu kivitasoa.

  VastaaPoista
 22. Siis aivan ihana koti tulee teille ja ilmeisesti muuttokin alkaa häämöttämään lähiviikkoina :) Paljonko teillä on keittiön sivujen mitat, en oikein hahmota minkäkokoinen keittiöstä tulee? :) Onko allas graniittisekoite allas (nimeä en muista)? Onnea jo uuteen ihanaa kotiin, suuri työ takana, mutta varmasti kaiken sen arvoista!

  VastaaPoista
 23. Paljonko teillä keittiön mitat? :) Kaunis koti tulee! Joko muutto alkaa olemaan lähellä?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.