Meidän perhekuvia

12. tammikuuta 2014Ajattelin tehdä tänne blogin puolelle pienen postauksen kuvista mitä ihana Anna Dammert meistä marraskuussa otti. Olemme käyttäneet Annan palveluita jo pari kertaa ja tälläkin kertaa emme voineet muuta kuin ihastella hänen taideteoksiaan. Anna on niin ihana kuvaaja! Hän otti kuvia kahden viikon ikäisestä vauvastamme, 1 vuotiaasta tytöstämme sekä perhekuvia meidän perheestä. Saimme kuvat joulukuussa ja ajattelin nyt jakaa muutaman ihanan kuvan täällä teidän kanssanne. 
Saimme kuvien mukana myös upean dvd:n, joka piti sisällään kuvat ja ihania videoklippejä kuvauspäivästä. Olemme katsoneet tämän videoesityksen jo varmaan 100 kertaa ja silti joka kerta sitä katsoessa minulla alkaa kyyneleet virtaamaan vuolaasti. Olen pieni herkkis! Mutta video on niin liikuttava ja vaikuttava, että eihän sitä voi liikuttumatta katsoa. Näytimme tätä videoesitystä myös ristiäisissä ja yksi jos toinenkin huokaili sitä ihastuneena.
Tässä on muutama kuva meidän valokuva-albumista. Saimme ne värillisinä ja mustavalkoisina, mutta tänne ajattelin lisätä ne mustavalkoisina. Olemme kyllä niin tyytyväisiä näihin kuviin. Tulen tekemään uuteen kotiimme valokuvaseinän, johon aion teettää näitä kuvia ja kehystää ne kehyksiin. Tätä seinää jo niin suunnitellessa. Siitä tulee kyllä niin hieno!Kuvat: Anna Dammert

25 kommenttia

 1. Oikein kauniita ja onnistuneita kuvia! Missä päin tämä kuvaaja pääasiassa vaikuttaa, voikhan häntä tilata kauemmaskin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hän on Helsingissä, mutta liikkuu kyllä lähikuntiin. Kannattaa katsoa hänen nettisivuilta lisätietoa :)

   Poista
 2. Mielettömän hienoja kuvia! Ihana perhe <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan herkkiä ja kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Todella ihania kuvia teistä. :) Minkä hintainen on pyytää ammattilainen kotiin ottamaan kyseisiä kuvia? Tuo varmasti oli jokaisen euron arvoista, niin hieno muisto ja mukava katsella myöhemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se riippuu täysin paketista minkä kuvaajalta valitset. Ja siitä mitä kuvia haluat valmiiksi teetettynä.

   Poista
 5. The last picture makes my heart melts :)

  Melanie xx outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.