Paras joululahja: Foscarini Caboche lattiavalaisin

8. tammikuuta 2014
Olen ollut tänä vuonna erittäin kiltti. Sain niin ihania lahjoja, jotka tulivat todella tarpeeseen. Muutama todellinen yllätys oli myös lahjojen joukossa. Toinen lahja, mistä pidin todella paljon, oli 3kk salijäsenyys paikalliselle kuntosalille. Olen nimittäin aloittamassa tänä vuonna Fitfarmin yhdessä ryhmässä, mutta siitä sitten myöhemmin. Lahja mistä innostuin niin, oli kolmessa paketissa ja avattuani ne sieltä paljastui aivan ihana Foscarinin Caboche lattiavalaisin. Tämä valaisin oli ollut poistomyynnissä alennuksessa, joten tämän takia se oli oiva lahja minulle. Meiltä ei kotoa löydy yhtään lattiavalaisinta, joten tämä on ensimmäinen laatuaan meillä ja sopii loistavasti uuden kodin lattialle. Paikka on vielä hakusessa, mutta suunnitelmissa olisi laittaa tämä valaisin tulevaan olohuoneeseen.

Tämä lattiavalaisin on kyllä niin upea! Se täydentää kauniisti Foscarinin kokoelmaani ja sopii sekä nykyiseen että uuteen kotiin täydellisesti. Heti kun valaisin oli koottu, tuli mieleeni montakin paikkaa mihin valaisimen sijoittaisin uudessa talossamme. Todennäköisesti valaisin tulee löytymään olohuoneen puolelta. Tämä valaisin on kyllä niin lempparini ja se on todella käytännöllinen himmentimen ansiosta. Valaisin tuottaa vahvaa valoa sekä siihen saa laitettua tunnelmallisen valon. Valaisin on tarpeeksi korkea, koska sillä on pituutta 154cm ja painoa jopa 15kg. Tämän sarjan valaisimet ovat hyvin painavia. Muistan kuinka vaikeaa kattovalaisimen asentaminen oli, kun valaisin painaa niin paljon. Toinen asentaa kattoon ja toinen pitää valaisinta tarpeeksi korkealla. Ja minähän se olin, joka piteli valaisinta. Käsissä tuntui pari päivää ;)

Kiitos pukki tästä ihanasta joululahjasta! <3


13 kommenttia

 1. On se vaan UPEA!! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) Valaisin on vielä upeampi livenä kuin kuvassa.

   Poista
 2. En kestä, tuo on niin ihana! <3 Juuri eilen ajattelin, että nyt kyllä alan säästämään Cabochen lattiavalaisinta varten. :) Tuosta sarjasta ottaisin mieluiten juuri tuon lattiavalaisimen, mutta kaikki muutkin kelpais. ;) Mutta vähän turhan hintava se on eli ihan parissa kuukaudessa en saa rahoja kasaan. Onko tämä se medium koko? UPEA! <3 Voi sinua onnellista. :) Voitko ottaa joskus kuvia, niin että siinä on valo päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo meidän on se medium-koko :) Tämä valaisin on aika hintava, mutta onneksi se oli nyt ollut poistossa, joten siitä sai todella hyvät alet! Voin ottaa kuvaa valo päällä :) Tuo himmennin on kyllä tosi kiva kun saa laitettua juuri niin kirkkaan valon kun itse haluaa..

   Poista
 3. Odotan innolla kirjoitusta treeneistä ja uudesta kuntokuurista. :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Bannerissakin vasemmalla olevasta taulusta toivoisin lisätietoa, varsinkin mahdollinen ostopaikka kiinnostaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Taulu on ostettu art4u - nettikaupasta ja tässä postausta tauluista :)

   http://www.coconutwhite.com/2012/08/jukka-rintala.html

   Poista
 5. Todella tyylikäs valaisin ja loistava lahjaidea pukilta ;-)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.