Pom-Pomit tytön huoneessa

5. tammikuuta 2014Ajattelin ihan uuden vuoden kunniaksi kehitellä vielä jotain kivaa ja uutta vanhemman tyttömme huoneeseen. Halusin tytön huoneeseen jotain koristeellista, mitä voisi laittaa kattoon tai seinään. Niinpä mieleeni juolahti hauskat pom-pomit, joita olen kaikenlaisilla kutsuilla nähnyt. Ajattelin, että miksipä ei noita voisi myös arkisinkin käyttää ja laittaa tyttömme huoneeseen. Siitä se idea sitten loppujen lopuksi lähti! Etsin myös Pinterestistä, löytyisikö minkäänlaisia kuvia näistä pom-pomeista huoneessa käytettynä. Yllätyin kuinka suosittuja ne onkaan sisustuksessa käytettynä sekä tyttöjen että poikien huoneissa.
Eikun omia väkertämään! Etsin netistä askarteluohjeen ja siitä sitten vain askastelemaan. Näiden pallojen tekemiseen meni hurjat 10 minuuttia per pallo, niin helppoja niitä on itse valmistaa. Loppujen lopuksi päätin tehdä kolme pom-pomia tytöllemme. Kaksi isompaa eri väristä ja yhden pienemmän. Isompia tuli valkoinen ja pinkki ja pienempi sama pinkki. Tiedättekö, näihin tuli oikein himo, kun niitä alkoi valmistaa ja vauhtiin pääsi. Olisin voinut koota niitä vaikka kuinka monta! Tulen siirtämään nämä uuteen taloomme tyttömme huoneeseen ja luultavasti nuorempi tyttömmekin tulee näitä muutaman omaan huoneeseen saamaan.
Kummityttöni äiti teki minulle tilauksen nämä tytön huoneessa nähtyään. Hän halusi kummitytölleni joululahjaksi näitä tytön huoneeseen. Niinpä matkaan lähimpään Tiimariin ja käyn hakemassa lisää silkkipaperia, rautalankaa ja siimaa. Tulee sitten tehtyä lisää vaaleanpunaisia ja limen vihreän värisiä.


16 kommenttia

 1. Aivan ihania, ja sopivat hienosti tuohon tilaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tosi helppoja toteuttaa ja pienellä budjetilla tehty.

   Poista
 2. Aivan kuin ilmassa leijailevat karkkipilvet! Söpöt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla tuli ja karkit mieleen noista :D Ja kiva kun voi fiiliksen mukaan aina ostaa silkkipaperia ja vaihtaa niiden väriä :)

   Poista
 3. Voi miten kauniit! Olen itse ajatellut tekeväni oman tyttöni huoneeseen samanlaiset, mutta kiinnitys mietityttää. Laitoitko kattoon koukut vai joku muu systeemi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Eka kiinnitin nuo teipillä kattoon, että olisi ollut näkymättömät kiinni, mutta pysyvät sitten paremmin esim. juuri koukuilla kiinni :)

   Poista
 4. Pom pomit on kyllä tosi kivoja ja noilla väreillä kuin karkkeja! :) Ja kuten totesit, super-helppoja tehdä!

  Linkkaan tähän postauksen meidän Amerikka-teemalla järjestetyistä illallisista, joissa olin käyttänyt pompomeja osana kattausta. http://checklistbyblond.blogspot.fi/2013/09/american-style-teemailta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkivärit on kivat! :)

   Käynkin heti kurkkimassa sinun versiosi! ;)

   Poista
 5. Onpas tosi kauniita ja sopii huoneeseen hienosti!

  VastaaPoista
 6. hei nämä ovat tosi ihanat! juuri tilasin meille myös, mutta näköjään olisi sitten ollutkin helppo tehdä itse :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on niin helppo tehdä itse ja minulta on jo ohjeita pyydelty, joten täytyy sellaiset blogiin tehdä :)

   Poista
 7. Ovatpa suloisia, käyvät kauniisti huoneeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meiju! :) Näitä voisi laittaa vaikka kuinka paljon.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.