Rimoitukset valmiina!

13. tammikuuta 2014
Talomme ulkopuolella on tapahtunut taas hieman edistystä. Nimittäin takapihan terassimme on saanut uuden ilmeen tummanharmaan rimoituksen avulla. Teimme rimoitukset terassin reunalle, koska siitä saa hieman näkösuojaa ja ulkohuonekalut on helpompi sijoittaa terassille. Kun ensi kesänä jatkamme terassiamme, tulemme jatkamaan myös rimoituksia takapihan puolelle. Nyt rimoitukset sijaitsevat vain talon sivupuolella. Emme haluneet rimoituksista älyttömän korkeita, joten niistä tehtiin sellaiset että niistä näkee yli.

Itse tykkään rimoitusten ulkonäöstä ja väristä. Väri on sama mitä talossa on ikkunat väriltään. Vielä kun pääsemme ensi vuoden kesänä öljyämään terassilaudat tummiksi niin terassista tulee hyvännäköinen! Eli suunnitelmissa on: tänä kesänä terassin laajennus, ensi vuoden kesällä terassilautojen öljyäminen. Hommaa riittää siis jokaiselle kesälle. Uuden talon terassi on nyt noin 25 neliötä iso, joten kun pääsemme laajentamaan terassia vielä isommaksi, tulee siitä hyvän kokoinen.
Odotan jo, että pääsemme ensi keväänä asettamaan paikalleen meidän rottinkisohvaa ja pyörittelemään niitä ympäri terassia. Katse jo niin keväässä ja kukkasissa!


9 kommenttia

 1. Tyylikkäältä näyttää! Kyllä kelpaa terassia ruveta laittelemaan. :)

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä naapurit lähellä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne, mutta niin on kaikilla muillakin tuolla alueella.. :)

   Poista
 3. Jee terassilla pitää ehdottomasti olla kokoa! Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva on. Tuon terassin voisi myös lasittaa sitten kun olette sen terassilaajennuksen saaneet valmiiksi.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää!!! Ihana varmasti ens kesänä tuohon kalusteet ja kukat laittaa <3

  VastaaPoista
 6. Tosi upealle näyttää ja ihanan suuri terassi, tykkään myös tuosta harmaan sävystä, harmaa on tosi vaikea väri, olen kantapään kautta sen havainnut, meillä jouduttiin maalaamaan mökki kahteen kertaan, kun valitsin ensiksi vääräksi osoittautuneen sävyn ja lopputulos oli liikaa beigeen taittava, etsin harmaata maalia, joka ei ole sininen, violetti, vihreä, eikä beige ja sävyjä on niiiiin mahdottoman paljon :) Onko tuo harmaa 565X?

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.