Uudet hiukset hakusessa!

26. tammikuuta 2014Nyt olisi uusi tukka haussa!

Tiedättekö, minulla on ollut pitkät hiukset viimeiset 15 vuotta! En edes muista sitä aikaa, kun viimeksi olen hiukseni leikannut lyhyemmiksi. Olen aina tykännyt pitkistä hiuksista, koska niitä on niin helppo muunnella ja niistä saa tehtyä kauniita kampauksia. Kun hiuksia kihartaa, mitä pidemmät sitä kauniimmat. En edes tiedä miksi olen aina noin ajatellut, koska lyhyet kiharretut hiukset ovat todella kauniit. Yksi syy, miksi olen pitänyt jo kauan pitkät hiukset, on ehkä harrastukseni takia. Harrastan tanssimista ja erityisesti samban tanssia. Joka vuosi tulee kesällä tanssittua Helsingin Sambakarnevaaleilla samba-asuissa ja yleensä sambatanssijat tunnistetaan pitkistä ja näyttävistä hiuksista. 

Mutta nyt on koittanut hetki, jolloin tämä pitkä tukka saa yksinkertaisesti lähteä ja tilalle on haussa tyylikäs, lyhyt hiustyyli. Olen nyt vuoden verran yrittänyt etsiä sopivaa hiusmallia ja nyt koen sen löytäneeni. Minulla on leveät ja pyöreät kasvot sekä posket, joten ihan mikä vain hiustyyli ei minun kasvoille käy. Kaksi viikkoa sitten bongasin Pinterestistä kuvan, johon ihastuin täysin. En sitten tiedä ihastuinko kuvan naiseen vai hiuksiin, mutta kokonaisuus on täydellinen ;) Niinpä otin yhteyttä kampaajaani ja varasin hänelle leikkuu-ajan. Apua! Ensi viikolla aika sitten koittaa ja hiukseni lyhenevät noin 20 senttiä. Katsotaan palaanko tänne blogin ääreen itkien ja vanhoja hiuksia kaivaten. Voi olla, että kuvia minusta ei tänne enää ilmesty ennen kun hiukset ovat kasvaneet entiselleen. 

Tässä hahmotelmaa tulevasta. Kuva minusta vielä raskauden aikaan ja toisessa kuvassa haluamani malli:
Katsotaan mitä ensi viikolla tapahtuu, iiks!

12 kommenttia

 1. Juuri 1,5 viikkoa sitten olin kampaajalla lähes samanlaisen Pinterest-kuvan kanssa. :D Leikkautin tuollaisen vinon polkan, mutta vielä lyhyemmän kuin kuvassa. Tämä ylettyy juuri ja juuri ponnarille ja tykkään kovasti. :) Minäkin olen lähes aina ollut pitkätukkainen ja jos erehdyn lyhentämään, niin heti sen jälkeen alkaa epätoivoinen kasvatus. Toivottavasti nyt ei käy niin, ei ainakaan vielä ole sellaisia ajatuksia. ;) Joten kannatan tuota ratkaisuasi! Vaihtelu virkistää ja lyhyemmästä tukasta tulee ihan uutta särmää ulkonäköön. Ja onneksi pidennykset on keksitty, jos ei jaksa kasvattaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää tammikuu on siis monella tukanleikkuu ja muutos-kuukausi ;) Todellakin vaihtelu virkistää ja aina se tukka kasvaa takaisin :)

   Poista
 2. Sul on kyl todella upet hiukset, mut oon sitä mieltä et aina välillä pitkiäkin hiuksia voi pätkäistä lyhyeksi. Aina välillä mä innostun kasvattamaan hiuksia, ja siinä vaiheessa kun ne on olkapäillä pätkäisen ne ihan lyhyeksi. Nyt on kasvatus menossa :D
  Anna mennä vaan, kyl ne sit kasvaa takaisin (jos harmittaa)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Jos 10 vuoden välein uskaltaa repäistä niin nyt on sen aika ;)

   Poista
 3. Voi tuo malli sopii sinulle varmaan paremmin kuin hyvin! Ihana :) Itse olen ollut viime vuodet leikkuukierteessä. Aina päätän kasvattaa taas pitkät hiukset ja sitten päätänkin että lyhyt tukka on helpompi. No ei se koskaan ole ja sitten taas kasvatan. Nyt viime syyskuussa taas leikkasin ja vielä vähän lyhyemmän kuin yleensä kun ajattelin että lyhyempi on vauvan kanssa helpompi. No ei tää ollutkaan. Joka aamu sais laittaa tätä että on siisti. Ja taas kasvatellaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pientä soutamista ja huopaamista ;) Itse oon aina kuvitellut, että lyhyet on helpommat, mutta sitten taas pitkät saa aina kiinni :D

   Poista
 4. Sun hiukset on nyt iha mielettömän upeat! :) itselläni oli pitkä tukka ja leikkasin sen lyhyeksi, nytpä ne ei vaaan enää kasva juurikaan yli olkapäiden vaikka kuinka kasvattelisi :( harmittaa hirveesti! En mistään hinnasta leikkaisi enää jos pitkän tukan omistaisin :) malli on kyllä upea minkä olet valinnut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih! Mulla on sitten taas 10 vuotta aikaa kasvattaa omia hiuksia niinkuin viimeksi ;) Ja mulla kasvaa hiukset aika kovaa vauhtia. Katsotaan jääkö harmitus :D

   Poista
 5. Polkka on pop! Mä aina kerran vuoteen pätkäisen kutrit lyhyeksi ja en ole katunut.
  Jos tahdon pitkän tukan, niin pidennykset vain päähän.
  Hiukset ovat kasvava luonnonvara (suurimmalla osalla) joten anna mennä vain.
  Ja sä olet niin kaunis, että sulle sopii kaikki mallit täydellisesti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanuus <3 Keskiviikkona se tapahtuu ja paluuta ei oo. Lisäkkeetkin löytyy kotoota jos tulee krapula ;)

   Poista
 6. Näytäthän sitten kuvan uusista hiuksista, olen varma että näytät upealta!

  VastaaPoista
 7. Suosittelen ehdottomasti leikkaamaan! tuollainen pitkä polkka sopii tosi monenlaisille kasvoille ja kun ei kyni ihan lyhyeksi niin nopeasti ne kasvavat takaisin. Itse leikkasin viime syksynä ja olin tosi tyytyväinen lopputulokseen. Vaikka olen käynyt sen jälkeen kaksi kertaa tasoittamassa latvoja niin nyt alkaa olla jo aika pitkät taas.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.