Valaisin ihastus: Gallardo

31. tammikuuta 2014


Siitä asti kun vierailimme tämän vuoden Asuntomessuilla ja sieltä bongasin Ainoa - kodin makuuhuoneesta upean valaisimen, on se jäänyt mieltä kaihertelemaan ja kutittelemaan. Nyt puhun siis By Rydensin Gallardo - kattovalaisimesta. Valaisin on metallin värinen ja todella näyttävä luonnossa. Kokoa valaisimella on aika paljon, koska se on joka suuntaan 60cm korkea ja leveä. Valaisin vaatii siis hieman isompaa tilaa kuin normaali perus roikkuva kattovalaisin. Mutta voi hitsi miten valaisin om mielessä kummitellut heinäkuusta lähtien. Käyn aina välillä kurkkimassa ottamiani kuvia valaisimesta ja pitihän sitä käydä Askossa myös vähän hiplaamassa. Vielä en valaisinta kotiuttanut, mutta mieli tekisi. Näytin valaisimen kuvaa miehelleni ja kysyin hänen mielipidettä. No aika perus vastauksen sain, joka kuului että ihan ok. Eli ihan ehdotonta ei- sanaa ei kuulunut, joten voisin lisätä tarvittaessa tämän valaisimen toivelistaani tai joululahjalistaani. Paikkakin tulevasta talosta löytyisi joko olohuoneesta tai meidän makuuhuoneesta. 

Mites te? Tykkäättekö valaisimesta tai löytyykö se teidän kotoa?

Voin kuvitella millainen kokoaminen valaisimessa on, mutta se ei ole varmasti mitään verrattuna Cabocheen menneeseen 6 tuntiin, hih!


7 kommenttia

 1. Itsekin kyseistä valaisinta kuolaan. Se on kyllä todella upea. Mieheni ei ole vielä lampulle lämmennyt, eikä kodissamme tällä hetkellä olsii sille paikkaa :( Toivottavasti seuraavsssa asunnossa olisi ja saisin kotiuttaa ko. valaisimen.
  Pidän peukkuja sinulle, että saat valaisimen piakkoinkin.

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuokin, itse oon ihan rakastunu tähän valaisimeen :) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=212998372214986&set=a.212998335548323.1073741828.212985215549635&type=1&theater

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuokin näyttää upealta!! Pakko nähdä jossain luonnossa :)

   Poista
 3. On se vaan upea! Sopisi meille korkeaan tilaan tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Korkeaan tilaan se sopisi varmaan loistavasti :)

   Poista
 4. Saakohan tätä lamppua enään mistään? Tarve olisi toiselle samanlaiselle.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.