Valkoinen sohvapöytä: Kartell Invisible Side

19. tammikuuta 2014
Hiphei, meillä on uusi sohvapöytä! Tai penkki. Tai sivupöytä. Pöytä, josta nyt puhun, on Kartellin valkoinen Invisible Side. Varasin tämän ihanuuden heti, kun huomasin sen olevan hyvässä alessa Turun Sisustuksen Koodissa. Vanhan sohvapöydän olin jo ajat sitten myynyt pois, koska tiesin sen olevan liian iso tulevan talomme olohuoneeseen. Halusin hankkia uuden pöydän, joka olisi pitkä ja kapea. Niinpä mieleeni juolahti samantien tämä Kartellin pöytä. Olin jo kauan haaveillut siitä läpinäkyvänä, mutta en kokenut sen sopivan meidän lapsiperheen sohvapöydäksi. Tämä siksi, koska läpinäkyvässä näkyy naarmut todella helposti. Meidän 1v. tyttö tykkää leikkiä poneillaan sohvapöydällä ja välillä leikit yltyvät niin koviksi, että pöydän pinta saa kovaa kyytiä. Siksi läpinäkyvä olisi ollut epäsopiva valinta meille.
Kyllä tämä valkoinen väri on upea ja varmasti sopii uuteen taloon kivasti. Pöydän koko on 120cm x 40cm x 40cm. Pöydän materiaali on kestävää akryylia. Minä ainakin menetin sydämeni tälle Invisible Side:lle. Näkisin sen myös läpinäkyvänä esim. meidän makuuhuoneessa sängyn jalkopäässä. Ensiksi epäröin tätä valkoistakin väriä, koska pelkäsin tässäkin naarmujen näkyvän samantien. Mutta väärässä olin! Tämä pöytä sopii siis meille mahtavasti ja värityshän on kohdallaan ;) Kevättä kohden mennään ja keltaiset tulppaanit tulevat varmasti näyttämään kauniilta pöydällä.16 kommenttia

 1. On se vaan upea! Itse en ole vielä juuri naarmujen pelossa (poika 2v.) arvannut ostaa. Koetko, että pöytä ei ole liian matala suhteessa sohvaan? Muistatko paljonko Kivikillä on istumakorkeus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytä on juuri bueno tuon Kivik-sohvan kanssa, Pöytä tulee juuri sohvan tasolle eli 40cm korkeuteen ja on mielestäni kuin tehty sohvaa varten :)

   Poista
 2. Tykkään! Itselläni löytyy juurikin se kirkas versio sängyn jalkopäästä :) Tuo valkoinen on kyllä tosi upea. Olen alkanut nyt itse tykkäämään enemmän noista kartellin valkoisista tuotteista kuin kirkkaista. Louis ghost on paljon näyttävämpi mielestäni valkoisena kuin kirkkaana! :) Mutta ihaniahan ne on väristä viis! Mulle kotiutui juuri se Kartellin i shine u shine maljakko! Passais muuten ihan älyttömän hyvin yhteen teidän cabochejen kanssa (kirjotetaanko se noin!?!?) Hauskaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäkin olen lämmennyt täille korkeakiiltoisille valkoisille tuotteille :) Louis Ghost valkoisena itsekäkin kutittelee ;) Eikä se maljakko! Onko se UPEA?? :)

   Poista
  2. Se on UPEA!! Käy kurkkaan :)

   http://maalaisromantiikkaa.casablogit.fi/lue/2014/01/i-shine-u-shine-by-kartell

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tämä pöytä on hyvin linjakas ja selkeä muotonsa takia :)

   Poista
 4. Ihanalta näyttää! Niin tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna <3 Tyylikäs ja varma valinta, on nimittäin vielä upeampi luonnossa :)

   Poista
 5. Tykkään tykkään tykkään! ♥ Meillä on kanssa sama Ikean sohvapöytä ja itseäkin on alkanut ärsyttämään pöydän iso koko. :( Joku pitkä ja kapea voisi meillekin sopia kivasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se meidän Ikean Klubbo vei todella paljon tilaa neliömuodon takia. Tämä pitkä ja kapea Kartellin pöytä oli kyllä huippuvalinta! :)

   Poista
 6. Kivalta näyttää! Ja oi, värikkäät kukat on varmasti upeita tuota pintaa vasten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Odotan jo, että pääsisi laittamaan keltaisia tyynyjä ja tulppaaneita esille :)

   Poista
 7. Voih, se on täydellinen, itsekin olen rakastunut kirkkaiden Kartellien lisäksi tähän valkoiseen ja mietinkin makuuhuoneeseen tuolin hankkimista jossain vaiheessa valkoisena aiemman unelmani kirkkaan sijaan. Kyselin tuosta teidän uuden talon harmaasta sävystä jokin aika sitten, et ehkä ole ehtinyt vastaamaan, mutta kysynpä nyt uudestaan, onko maali 565X?

  VastaaPoista
 8. I absolutely love this coffee table! Where did you get it ? :)

  Melanie xx outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.