Vuosi 2013 - pohdintaa ja kooste!

1. tammikuuta 2014Eilen se tapahtui, uusi vuosi - uudet kujeet! Minulle ja perheelleni se tarkoittaa uutta kotia, uutta alkua jos näin voi sanoa. Niin kauan olemme uutta kotia etsineet ja nyt se vihdoinkin toteutuu, meidän suuri unelma. Viime uutena vuotena lupasin itselleni, että vuonna 2013 en olisi niin painostava löytämään uutta kotia väkisin. Jossain vaiheessa minulle alkoi kahden vuoden jälkeen iskeä epätoivo ja olisin kelpuuttanut meille pari erilaista valmista taloa, jotka kumminkaan eivät olisi olleet meille unelmakoteja. Onneksi mieheni taivutteli meidät jatkamaan etsintää ja siitä uutta ponnetta saaneena löysimme tontin ja siihen alkoi talo rakentua. 

Vuosi 2013 oli myös toisella tavalla meille upea, nimittäin toinen tyttömme syntyi perheeseemme ja siitä olemme hyvin kiitollisia ja onnellisia. Lapsen syntymä on aina ihme ja niin hieno asia, että tyytyväisempi ei vain voisi olla. Vielä kun synnytys oli minulle hyvin helppo ja kesti vain 3 tuntia niin minulle jäi todella hyvä mieli ja voisin harkitsevani uudelleen synnyttämistä muutaman vuoden päästä. Nyt meillä on kaksi ihanaa, tervettä tyttöä, jotka ilostuttavat meitä päivittäin. Kiitollisempi ei voisi olla <3

Yksi asia, mistä olen ja erittäin ylpeä, on se että olen ollut tasan kaksi vuotta ilman alkoholia. Tiukkaa ei ole edes tehnyt ja mieli olisi tehnyt vain juhannuksena. 2 synnytystä vuoden aikana, 2 raskautta mitkä kummatkin sujuivat hyvin. Nyt olenkin miettinyt, jos vaikka jatkaisin tätä alkoholitonta linjaa, koska tästä olisi niin hyvä jatkaa. Ainakin siihen asti kun pääsemme muuttamaan uuteen kotiin ja kaikki on valmiina. Kun ensimmäisen kerran pääsemme muuton jälkeen rauhottumaan ja laittamaan takkaan tulen niin ehkä silloin olemme yhden lasin kuohuviiniä ansainneet. Niin rankkaa tämä rakennuttaminen on ollut, vaikka meille tulikin talo muuttovalmiina. Opiskeluaikoina tuli nautiskeltua alkoholia, kuten useammat opiskelijat tekevät, mutta sen jälkeen olen aika harvoin alkoholia edes nauttinut. Viiniä tuli joskus ruoan kanssa nautittua, mutta siihen se sitten jäikin. En ole siis mikään alkoholin suurkuluttaja jos niin voi sanoa.

Yksi maailman upeimmista hetkistä viime vuonna oli myös meidän häät Barcelonassa. Niin intiimit, niin upeat ja juuri meidän tyyliset. Sitä joka päivä rakkaudella muistellen <3 Siitäkin on jo puoli vuotta aikaa. Aika kuluu hujauksessa ja olen nauttinut joka päivä vaimona olemisesta!


13 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No on kyllä ollut ja täsät vuodesta tulee varmaan yhtään ihana <3

   Poista
 2. Hyvää Uutta Vuotta! Onnea alkoholiitomuuden johdosta, sillä hyvän linjan olet valinnut. Tänä päivänä liikaa hehkutetaan lasillisesta punaviiniä tai kuoharia, joka on ihan k, mutta joka monelle voi olla alkupiste seuraavaan lasilliseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Itselleni alkoholi ei koskaan ole oikein maistunut, mutta onhan se yksi lasi ollut kiva joskus nauttia. Nyt vain huomasi raskauden aikana, että sitä pärjää helposti ilman sitä yhtäkin lasia :)

   Poista
 3. Aivan mielettömän ihania hetkiä on vuosi pitänyt sisällään - ja kuvat ❤ Ja oih, häät Barcelonassa!!! Ei voi edes kuvitella, jotenkin itseäkin kutkuttaisi järjestää häät ulkomailla, itselle tärkeässä paikassa, mutta matka hankaloittaa kun on lentopelkoisia perheessä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo lentopelko voi vähän vaikeuttaa, mutta ei se este ole jos vaikka päättää mennä esim. Berliinissä mihin pääsee autolla ;D

   Poista
 4. Kaunista ja upeita hetkiä todellakin. Samaa toivon sinulle myös tähän vuoteen.

  VastaaPoista
 5. Kiva kun kirjoitat myös teidän muusta elämästä etkä vain sisustus asioista. :) Tämän tyyppisiä postauksia voisi olla enemmän. ;) Kirjoitit aikasemmassa postauksessa että syksyllä pääset takaisin töihin. Saako kysyä mitä teet työksesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Kiitos :)


   Työskentelen markkinointikoordinaatorina. Sitä taas odotellessa! :)

   Poista
 6. Teillä on kyllä todella muistorikas vuosi takana! <3 Paljon isoja, merkittäviä asioita. Iloa ja onnea uuteen vuoteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä vauhdikas ja ihana vuosi 2013! <3 Tästä vuodesta tulee varmasti yhtä kaunis <3

   Poista
 7. Teilllä on kyllä ollut ihana, tapahtumarikas vuosi, joka jää varmasti mieleen loppuiäksi. Täällä innolla odotellaan, että pääsette muuttamaan (ja bloggaamaan kotikuvia), niin voin inspiroitua teidän kodista, täällä nimittään kuumeillaan kovasti sitä oma koti taloa. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.