Fitfarm Lite In Shape - tankkausta!

14. helmikuuta 2014


Tänään on se päivä!
Nimittäin saan tankata hieman sokeria ja muuta hyvää kehooni. Tämä ei kuitenkaan tarkoita mitään herkuttelupäivää. Tai jotkuthan voivat sen toteuttaa myös herkuttelupäivänä, mutta oma ajatus on syödä järkeviä ruokia ja hiilihydraatteja järjellä. Ei siis irtokarkkeja, limsaa ja sipsiä niin paljon kuin vain jaksaa.. Olemme saaneet ohjeet myös tähän tankkauspäivään. Vieläkään ei ole neljän viikon aikana alkanut hirveästi herkkuja tekemään mieli ja mitään sortumisia ei ole tapahtunut. Olen siis aika ylpeä, että olen selvinnyt jo kokonaiset 4 viikkoa ilman sortumisia. Houkutuksia on nimittäin esiintynyt. Kotona suklaata, vanhemmillani Runebergin torttuja, ystäväni luona juustokakkua jne.


Tätä olisin voinut syödä..

Tänään tankataan seuraavaa kolmen viikon urakkaa varten! Voimia tarvitaan ja sitä ennen tahdonvoimaa. Katsotaan miten tämä päivä vaikuttaa menoon ja tekemiseen, siitä sitten lisää ensi viikon postauksen muodossa.

2 kommenttia

 1. Hei!
  Ihanaa kun päivität myös tästä Fitfarmista :) oletko tykännyt? kuuluuko ohjelmaasi aamuaerobinen? jos kyllä, niin kysyisin vain, että kävellen vai juosten? tämä on vaivannut monta viikkoa, kun en ole ihan varma, missä muodossa aamuaerobinen kannattaisi tehdä :)

  Kiitos paljon ja ihanaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Olen tykännyt tosi paljon ja olen erittäin tyytyväinen.
   Itse harrastan kävelyä, koska juoksu talvisin ei minulta onnistu ;) Kyllä kävelykin tekee tehtävänsä!
   Oikein ihanaa viikonloppua! :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.