Fitfarm Lite In Shape - viikko 3.

6. helmikuuta 2014

Kolmas viikko on läpäisty ja seitsemän viikkoa jäljellä! 

Treenit etenevät kovaan tahtiin ja olo on mahtava. Vielä kertaakaan ei ole tullut luovutus-oloa tai herkut pyörineet päässä. Olen ilmoittautumisesta asti päättänyt suoriutua tästä hankkeesta kunnialla ja niin se on tähän asti edennytkin. Kroppa on jo tosi hyvin sopeutunut tähän elämänmuutokseen ja -tyyliin. Aluksi itseä kammotti ajatus isoista ruoka-annoksista, mutta nykyään kroppa huutaa oikein ruokaa ja lautanen tyhjenee aina. Vielä kolme viikkoa sitten en olisi annoksista jaksanut edes puolia syömään. Nyt kroppa alkaa tottua myös salitreenaamiseen ja paikat eivät ole niin kipeät ja jumissa mitä ne alussa olivat. Olen salilla lisännyt painoja ja vastusta liikkeisiin, eli selvästi kehitystä myös sillä saralla on tapahtunut.

Liikkuminen ja salilla käynti on todella mieluisaa. Sitä oikein odottaa, että mies tulee illalla töistä ja minä pääsen salille. Salilla vaatteiden vaihto, musiikki iPodista päälle ja eikun venyttelemään, lämmittelemään ja hommiin. Tällä hetkellä koen tuon 5krt/ viikossa salilla käymisen sopivaksi määräksi minulle. Mielenkiinto säilyy ja kaksi päivää pyhitän täysin lepoon ja lihasten rentoutumiseen. On se hieno fiilis, kun lepopäivä koittaa ja joka paikassa tuntuu hyvällä tavalla. Silloin tietää tehneensä.

Mitä muutoksia kropassani on kolmen viikon aikana tapahtunut?

- Paino -1,9kg
- Rinnanympärys -6cm
- Vyötärö -3cm
- Lantio -6cm


Sellaisia terveisiä Fitfarmin tahoilta. Seuraava katselmus tähän aiheeseen tankkauspäivänä ja seuraavan kerran taas kahden viikon päästä jolloin ollaankin jo puolessa välissä 10 viikkoa.


8 kommenttia

 1. Vautsi vau, ihan tosi upeita saavutuksia olet saanut jo nyt aikaan. Mitä ehtiikään vielä tapahtumaan. Mä kävin salilla tällä viikolla ekan kerran viiteen vuoteen ja voi vitsit miten kivaa se olikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä jotenkin unohtaa ajan myötä, millaista se sali voikaan olla. Nyt kun taas kahden vuoden jälkeen salille meni niin innostus on kova! :)

   Poista
 2. Wau minkälaisia senttejä sulta on lähtenyt! Hitsi oot kuule niin timmi 7 viikon päästä ettei oo tosikaan! Ei sillä että et olisi tosi timmin näköinen jo nyt! Hulluna tsemppiä sulle! P.S: itse olen onnistunut karistamaan reippaassa 2 viikossa 8 kg!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan, että sama kehitys jatkuu :) Oi mahtavia tuloksia sinullakin, onnea niistä!! :)

   Poista
 3. Huikeita tuloksia kyllä!! Itseänikin houkuttaisi kokeilla fitfarmia, mutta luulen että se tyssäisi alkuunsa tuohon ruokavalioon. En pystyisi olemaan herkutta 10 viikkoa tai jättämään pois pastaa, perunaa ja riisiä... Mutta hieman kateellisena täällä kyllä noita tuloksia katselin :) you go girl! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! :) Minäkin ajattelin aluksi, että apua ei tuu mitään. Mutta ennen kun aloitin FF:n niin aloitin jo pari kuukautta aikaisemmin vähentämään sokerin käyttöä. Siksi tämä sokerin lopetus oli helppo lopulta :)

   Poista
 4. Wow, mahtavia tuloksia! Loistavaa! Mä olen mukana Fitfarmin Bikini Challengessa, ja täällä viikko 3. menossa. Tulosta kyllä näillä ohjeilla tulee, mä olen näissä valmennuksissa tiputtanut viime toukokuusta lähtien -15kg ja nyt on tavoitepaino jo ihan lähellä. Tsemppiä meille siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa!! :) Näin, että uusi alkaisi 14.4. ja jos minulla jää vielä jotain kaihertamaan niin siitä jatkan ;) Tsemppiä siis meille!!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.