Fitfarm Lite In Shape - viikko 5

21. helmikuuta 2014Muutos!

Se on ehdottomasti ollut viime ja tämän viikon teemasana. Miksi? No siksi, koska näiden kahden viikon aikana muutosprosessi on selvästi hidastunut ja muuttunut. Ensimmäiset kolme viikkoa vaaka ja mitta ovat näyttäneet joka kerta hurjia lukemia, mutta nyt muutos on selvästi tapahtunut. Nimittäin vaaka on päättänyt ottaa suuntamuutoksen ja lähteä kasvusuuntaan. Eli sain jo painoa hienosti tiputettua -2,5kg, kunnes paino lähtikin nousemaan aina 100g päivässä. Minä jo kerkesin huolestumaan, että vaikuttiko tankkauspäivä vai mikä voi olla muutoksen syynä. Kyselin huolestuneena foorumillakin ja minulle vastattiin, että nyt se muutos alkaa kunnolla tapahtumaan ja olen saavuttanut sen mitä halusinkin eli lihas on alkanut muodostua ja kasvaa. 
No hitsi, sehän on mahtavaa! Nyt 5 viikon saliohjelma alkaa vihdoinkin vaikuttaa sillä tavalla kun halusin. Olen joka maanantai ottanut itsestäni mitat ja painon sekä valokuvat, jotta itse näkisin myös muutoksen ja saisin siitä lisäpontta. Aivan paras lisäponne tuli parhaalta ystävältäni, joka totesi minulle eräs päivä kahvitellessa minun haban alkaneen kasvaa ja käsivarsien muutoksen huomaaminen. Jihaa!! Samoin kun katselin aloituskuviani ja vertaan niitä maanantaina otettuihin, on muutos huomattavissa todella hyvin yläkropassa. Pylly ja jalat tulevat hieman hitaammin mukana kehityksessä, mutta hyvin kumminkin. Esimerkiksi reiden ympärysmitta aluksi väheni, mutta nyt se on kivasti lähtenyt kasvusuuntaan. 


Niinpä päätinkin, että tässä vaiheessa hylkään puntarin loppuajaksi ja keskityn vain mittaan ja kuviin. 

Rinnanympärys -9cm
Vyötärö -3,5cm
Lantio -8cm
Reiden ympärys -2cm


Tästä on erittäin hyvä jatkaa ja motivaatiota riittää kuin pienessä kylässä!!


13 kommenttia

 1. Kuvissa näkyy kyllä hieno muutos parempaan! Ehdottomasti napsi kuvia jatkossakin ja unohda vaaka kokonaan! :)

  VastaaPoista
 2. Todella iso muutos noin lyhyessä ajassa, mahtavaa! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Selässä ja käsivarsissa näkyy selkeä muutos! Hienoa! Lihas painaa enemmän kuin läski ja moni kauhistuu vaakalukemia, sen takia minäkin unohtaisin vaa'an ja katselisin ennemmin valokuvia ja mittanauhaa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Blondi! Kaikki tsempit tulee kyllä niin tarpeeseen! :)

   Poista
 4. Hienosi näkyy muutos!
  Erittäin järkevää keskittyä mittanauhaan ja kuviin vaa'an sijaan. Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
 5. Vau! :)

  Joo unohda tosiaan se vaaka, tiedän kyllä että se ei ole helppoa. Jotenkin sitä vaan tulee aina itsekin ajateltua, että vaakalukema on se ainoa mittari. In Shapen tarkoitushan ei tosiaan ole niinkään perinteinen laihduttaminen kiloissa vaan juuri vartalon muokkaaminen lisäämällä lihasta. Ja totta kai rasvakin siinä samalla vähenee. :) Kuvissa näkyy hieno muutos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu painoa ei itseni tarvitsekaan pudottaa, olen ihan tyytyväinen näihin lukemiin, kunhan ei ihan älyttömästi lähtisi noususuhdanteeseen :D

   Kiitos :)

   Poista
 6. Mahtavaa! Anna mennä vain, muutoksen lihaksikkaampaan tulokseen huomaa jo nyt. <3

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi! Selkeän eron huomaa! Onnea! Tsemppiä tuleville viikoille! :) Mieti sitä tunnetta kun saa kesällä olla timminä mimminä bikineissä rannalla! Täällä painonpudotus myös hyvällä mallilla ja ehkäpä joskus päästään siihen tilanteeseen että aletaan kasvattamaan lihasmassaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.