Pientä kurkkausta märkätiloihin!

26. helmikuuta 2014




Ajattelin hieman vilauttaa uusia kuvia kodinhoitohuoneesta ja kylpyhuoneesta. Pientä ärsykettä teille tulevista postauksista. En halua vielä näyttää kokokuvia tiloista, koska ne eivät ole läheskään valmiit vaan kaaoksen alla. Tekstiilejä en vain vielä ole kerennyt lisäämään ja hankkimaan. Sen verran kiirusta on ollut, että kerkeän vasta loppuviikosta tekstiilikaupoille. Muutto on vienyt 18 tuntia päivästä aikaa ja koko ajan riittäisi hommia ja järjesteltävää. Kylpyhuone on raivattu laatikoista ja siellä on muuten valmista, paitsi vain ne pehmeät tekstiilit puuttuvat. Kodinhoitohuone taas on hyvin täynnä tavaraa ja laatikkoa, joten se ei ole oikein esittelykunnossa. Tässä kumminkin pienen pientä kurkkausta valmiisiin tiloihin.






Esittelen tiloja sitten paremmin, kun olemme päässeet asettumaan kunnolla.


25 kommenttia

 1. Lisää kuvia ja äkkiä ;D

  Paula

  VastaaPoista
 2. Valkoiselta, upealta ja hohtavalta näyttää! :) Lisäkuviakehiin, kun olet saanut hankinnat tehtyä ja laatikot purettua. Tsemppiä muutto ja sisustuspuuhiin! :)

  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli! Urakka oli kova ja vieläkin järjesteltää jäljellä, mutta ensi viikolla tulossa lisää kuvia :)

   Poista
 3. Ihanan valkosta!! Niin mua!!! Me ostettiin juuri oma kolmio ja odotan innolla, että pääsen sisustamaan!!! Liityin lukijaksi =))) Kirjottelen mammablogia osoitteessa tutiouu2012.blogspot.fi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynkin heti kurkkimassa :) Tervetuloa lukemaan! Valkoiset jutut ei lopu täältä kesken ;)

   Poista
 4. Näyttääpä upealta. Mäkin täällä ihan odottelen lisää kuvia, mutta voin uskoa, että paikkojen järjestykseen saamiseen menee hetki jos toinenkin. Me odotellaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaa, että ensi viikoksi saan jotain aikaan ;) Nyt vaan tuuppaa kamat kaappeihin ja sitten vasta miettii mistä kaikki löytyy :D

   Poista
 5. Näyttää todella ihanalta! En malta odottaa lisäkuvia :)

  VastaaPoista
 6. Voih! Ihanalta näyttää! Onnea sylin täydeltä uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 7. Upealta näyttää edelleen. :) <3 Odottelen innolla taas uusia kuvia uudesta kodista!

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Innolla ootan kuvia koko kokonaisuudesta :)

  VastaaPoista
 9. Näyttää todella upealta <3

  http://asunto46.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Hienoa on, mutta miksi, oi miksi pytty pesuhuoneessa? Onhan siinä kiva kipaista asioilla, mutta itseä ei innosta istua, jos vieressä pestään suihkussa itseä tai saunotaan samanaikaisesti. Pieni miinus siis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuka ihminen nyt sitä vessassa kävisi siinä sillä aikaa kun toiset saunoo?! Hahaha :D

   Poista
  2. Anonyymi: varmaan ihan siksi, että kaikilla rakentajilla (mukaan lukien meillä) ei riitä eurot kahteen erilliseen vessaan, sillä kaksi erillistä vie neliöitä paljon enemmän kuin toinen pönttö kylppärissä. Mieluummin satsaan niitä neliöitä muualle kuin huussiin.

   Poista
  3. Ei kai siellä suihkussa/saunassa 24/7 olla? Kai nuo nyt on yleisesti tarkoitettu toiseksi vessaksi jossa käydään sitten kun siellä ei suihkutella tai saunota.

   Poista
  4. Saatika, että minulla ei kävisi mielessä mennä juuri silloin suihkuun kun joku käyttää vessaa ;D

   Poista
 11. Todella kivannäköistä, vaaleaa ja raikasta. Saako udella mitkä lattialaatat ovat? Ovatko valkoiset/harmahtavat? Itse olen ajatellut jotain tuollaista hyvin vaaleaa pikkulaattaa myös tulevassa kylppärirempassa meille :) terv. Tiina

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.