Pinkki Johtoi tytön huoneessa!

9. helmikuuta 2014
Ai siis mikä? Johtoi? Kyllä, luit oikein. Kärsittekö te samasta vaivasta kuin meidän koti, eli loputtomista jatkojohdoista joka paikassa. Valkoisia perus jatkojohtoja menee reunoja pitkin, kaapien alla, sängyn alla ja vaikka missä. Ja niitä kun ei mitenkään nätisti saa piilotettua, koska eihän ne mitään kauniita sisustustarvikkeita ole, mutta sitäkin tärkeämpiä.
Ratkaisu ongelmiini löytyi, nimittäin Johtoi! Minulle tarjottiin yhteistyömahdollisuutta kirkkonummelaisen yrityksen Johtoi Oy:n kanssa. 

"Johtoi syntyi unelmasta korvata valkoiset sähköjohdot kauniin ja ajattoman värisillä johdoilla, johdoilla joiden takaa löytyy oikeita ihmisiä ja aitoja elämäntarinoita. Johtoi tuo ensimmäisenä maailmassa markkinoille aidosti kauniin värisiä jatkojohtoja. Laadukkaat ja eettisesti valmistetut Johtoi Jatkojohdot on suunniteltu täydentämään kotien, toimistojen ja yleisten tilojen sisustusta aina sähköjohtoja myöten. Mitä ei voi piilottaa, sitä pitää korostaa!"
Niinpä meidänkin tytön huoneeseen valkkautui ihanan söpö, karkin värinen jatkojohto. Ihanaa, kun tämän voi hyvällä mielellä jättää esille ja se sulautuu mukaan sisustukseen. Näitä jatkojohtoja löytyy ihanissa, raikkaissa väreissä ja tämä "karkki" väri sopii tytöllemme kuin nenä päähän. Ja mikä parasta, tämä jatkojohto sopii myös lapsien huoneisiin, koska ne on lapsisuojattu eli rasiasta löytyy keltaiset lapsilukot. Ei muuta kuin johto seinään ja rasia esille! Kiitos Johtoi tästä kivasta yhteistyömahdollisuudesta! Ja jääkää kaikki lukijat kuulolle, nimittäin ensi sunnuntaina alkaa kiva arvonta liittyen tähän aiheeseen!!


Kurkkaa myös samalla Johtoi:n Facebook-sivuille!*Toteutettu yhteistyössä Johtoin kanssa!*10 kommenttia

 1. Söpö tyttö ja huone :)

  VastaaPoista
 2. Mä niin tahon tollasen keltasena...voisitsä arpoo mulle sellasen :D

  VastaaPoista
 3. En mitään muuta inhoa niin paljon, kuin johtokasojen siirtelyä pois kuvista ja silmistä ;) Kiva herkkuväri!

  VastaaPoista
 4. Noita on bauhausissa..

  VastaaPoista
 5. Löytyisiköhän noita esimerkiksi mustina? Sopisi omaan asuntoon paremmin. :)

  VastaaPoista
 6. Ihania, mut toivottavasti meillä on uudessa kodissa niin paljon pistorasioita ettei jatkojohtoja tarvii...

  VastaaPoista
 7. Ihastuttava johto! Täytyypä kurkata pojan huoneeseen sopivia johtoja! Tuo auto on niin söpö. Itsekin himoan sitä.

  VastaaPoista
 8. Ihana jatkojohto, itse asun 70-luvun OK-talossa ja meillä on tosi huonosti pistorasioita, kirkas tai harmaa olisi myös ihana!!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.