Uuden olohuoneen ja keittiön valkoista ilmettä!

19. helmikuuta 2014Uuden talomme olohuone ja keittiö ovat saaneet pientä päivitystä ilmeeseensä valkoisen katon muodossa. Kylläpä tästä tilasta tuli heti valoisampi ja valkoisempi, kun kattoon vihdoinkin asennettiin valkoiset paneelit. Kävimme ennen paneelien asentamista merkkaamassa lattiaan kohdat, joiden yläpuolelle halusimme asentaa kattovalaisimia. Ei ollut muuten mikään helppo homma tässä vaiheessa päättää mihin tarkkaan kohtaan esimerkiksi laittaisimme keittiön kattovalaisimen. On jotenkin todella vaikea hahmottaa mihin kohtaan keittiön pöytä tismalleen tulisi. Tämä piti nyt tietää, jotta valaisin asennettaisiin sitten keskelle pöytää. Toivottavasti valitsimme oikean kohdan.

Myös olohuoneen ja keittiön spottien paikat piti todella tarkkaan miettiä, jotta ne valaisivat oikeita paikkoja ja olisi sijoitettu toimivasti. En halunut laittaa spotteja esim. ihan katon reunoihin, ettei valo menisi ns. hukkaan. Näitäkin asioita on jouduttu monen monta kertaa pyörittämään mielessä ja keskusteluissa mieheni kanssa. Ainoa vaatimus oli, että spotit olisi asennettu järkevästi tasaisin välein. Eli tälläisiinkin asioihin on kulunut monen monta tuntia suunnitteluun ja pohdiskeluun. Nämä asiat kun eivät ole ihan selviä ja helppoja. Eli jos siellä joku muu aloittelee rakentamista, niin minun vinkki on keskittyä sähkösuunnitelmiin tarkasti ja miettiä niitä joka puolelta aina uudelleen ja uudelleen. Niin me teimme ja teemme edelleenkin!

Ensi viikolla kurkitaankin valmiisiin märkätiloihin!


17 kommenttia

 1. Teille tulee kyllä aivan ihana talo! Ja oikeassa olet, ettei sähkösuunnitteluun voi panostaa liikaa. Meillä on myös pyöritelty useaan otteeseen suunnitelmaa. Suunnitteluvaiheessa kun pitää miettiä kaikkien mahdollisten jouluvalojenkin paikat ja laittaa tarpeeksi pistokkeita ettei tarvitse jatkojohtojen kanssa pelata :) Niin ja instagramin puolelta näinkin tutun tapetin teidän eteisessä, samaista tapettia valikoitui myös meille :P Todella upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! On se hauska että pitää jotain ihme jouluvaloja miettiä ;D

   Tapetti on niin upea ja nyt kun se asennettiin niin <3 <3

   Poista
 2. Kaunista! :) Milloin teidän pitäisi päästä muuttamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muuttotarkastus perjantaina, että katsotaan miten keretään :) Ehkä lauantaina ;)

   Poista
 3. Oi mikä ihana avaruus!
  Ja totta muuten, sähkösuunnittelulla on tärkeä rooli! Usein miehet on tehneet sähkösuunnitelmat eikä heillä ole käsitystä mille kaikille laitteille esim pistorasioita tarvitaan ja missä :)

  VastaaPoista
 4. Upealta näyttää, en tosiaan malta odottaa lisää kuvia. :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää upealta. Ihana tähtitaivas katossa.

  VastaaPoista
 6. Tulee kyllä niin tähtitaivas fiilis tuosta katosta, ihana!! Teille tulee kyllä aivan upea koti ♥

  VastaaPoista
 7. Hienon näköistä, wautsi wau! :)

  VastaaPoista
 8. Voih, muistan miten vaikeaa sähkösuunnitelman tekeminen oli. Ihanalle näyttää valkoinen katto ja miten paljon valoa!

  Blogissani olisi sinulle haaste:
  http://syhina.blogspot.fi/2014/02/paivani-syhina.html

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.