Uunisepät Tunturi takka valmiina!

10. helmikuuta 2014
Jihaa, yksi virstanpylväs on taas saavutettu! 

Nimittäin meidän taloon on vihdoinkin pystytetty ja asennettu takka. Kerroinkin jo aikaisemmin valinneemme Uuniseppien takan Tunturi ihan pelkän yhden kuvan avulla. Siksi minua jännitti todella paljon nähdä takka valmiina, koska en ollut sitä missään nähnyt valmiina. Kuvissa takka oli mustilla kaakeleilla, meille se tuli valkoisilla. Jännitys oli siis katossa, kun astuimme talomme sisään kurkkaamaan valmista takkaa. Me valitsimme takkaan lisäksi puulokeron, johon voisi asetella puita valmiiksi kuivumaan tai vaikka jouluisin jouluvalot roikkumaan. Takasta tulisi siis aika leveä kokonaisuus kun leveyttä kertyi puulokeron kanssa yli 1,5 metriä.
Ja tässähän tämä meidän ihanuus nyt olisi. Takasta tuli juuri sellainen mitä halusimmekin, en voisi tyytyväisempi olla! Jännitys purkautui samantien kun astuimme sisään ja näimme takan. Se on upea ja juuri meidän näköinen takka! Kyllä kannatti panostaa takkaan ja valita pelkän kuvan perusteella. Olin aina kuvitellut meille tulevan Uuniseppien toinen malli, Alppi takka jossa kiiltävät laatat. Nyt olen älyttömän tyytyväinen, että teimme poikkeuksen ja valitsimme isomman ja hieman erilaisen takan. Alppi olisi ollut meille niin selvä valinta kiiltävän ja valkoisten kaakelien takia, joten siksi sitä emme ottaneet. Halusimme jotain erilaista ja sen nyt saimme.Vielä kun talo valmistuu ja pääsemme sytyttämään ensimmäisen pesällisen takkaan. 
Sitä jo niin odotellessa!


15 kommenttia

 1. Kaunis on! Varmasti hyvä valinta.

  Petralt

  VastaaPoista
 2. Kaunis takka! Näen jo sieluni silmin koivuklapit puulokerossa kuivumassa :) Tartuin tekstiili-haasteeseen: http://syhina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin ja siihen menee enää pari viikkoa!! :)

   Kiitos toteutuksesta! <3

   Poista
 3. Kaunis takka, meillä on tuo sama slammatulla pinnalla eli ilman laattoja :). Ja itse olemme kyllä lämmitelleet taloa takalla jo rakennusaikanakin, kun hormikatselmuksen ja viikon kuivumisen jälkeen saimme luvan alkaa hiljalleen sisäänajaa takkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ensimmäisen pesän pääsee ensi viikolla polttamaan, vihdoinkin! :)

   Poista
 4. Ihana!
  Osaatko vielä sanoa milloin pääsette muuttamaan?
  -L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahden viikon päästä pitäisi päästä jos muuttolupa saadaan :)

   Poista
  2. Voi kuinka jännät viikot teillä onkaan käsillä!

   Poista
 5. Ihana takka! Tosi kaunis. Pidän myös tuollaisesta puulokerikosta tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Blondi! :) Me ja ihastuimme siihen ja odotan jo, että päästään lisäämään takkapuut paikoilleen ja ensi jouluna jouluvalot <3

   Poista
 6. Wau, ompa se upea! Oi miten kaipaisinkin istuskelemaan takkatulen ääreen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mekin jo odotamme, ensimmäistä lämmittävää takkatulta <3

   Poista
 7. Miksei teillä ole hormissa savupeltiä???

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.