Wc asennettu!

17. helmikuuta 2014
Kun keittiö on asennettu paikoilleen niin nyt on vuorossa sitten wc. Tähän tilaan tuli saman sarjan kalusteet kuin keittiössämme eli valkoista korkeakiiltoista kalustetta. Aluksi mietin, että olisimme laittaneet peiliksi Askosta löytyvän ison hopeisen antiikkipeilin, mutta sitten lopulta päätimme laittaa valopeilin tuomaan lisää valoa wc:hen. Valopeili ei tietenkään ole niin tyylikäs valinta kuin normipeilit, mutta sitä kätevämpi kyllä. Itse tykkään siitä, että wc:ssä on tarpeeksi valoa eikä tarvitse hämärässä huonossa valossa tihrustaa ja meikata.
Wc:n alaosasta löytyy koko seinän kokoinen allaskaluste ja allas hanoineen. Mitä enemmän säilytystilaa wc.stä löytyy, sitä parempi! Aluksi olimme ajatelleet laittaa ihan tavallisen wc:n pöntön, mutta vaihdoimme sen seinäversioon. Minusta tuo seinäversio on tyylikäs valinta ja paljon helpompi pitää puhtaana ulkoapäin. Muutenkin pidän sen ulkonäöstä todella paljon.
Tälläiseltä meidän wc näyttää ennen pöntön ja hanojen asennusta. Pidämme lopputuloksesta todella paljon ja odotan jo, että pääsemme asentelemaan koukkuja pyyhkeille ja tekemään viimeiset silaukset valmiiksi. Vielä kun pääsee lisäämään mieleiset tekstiilit niin avot!!

14 kommenttia

 1. Erittäin hyvältä näyttää! :) Minäkin haluan seuraavaan kotiin nuo seinäpöntöt. Ne on jotenkin tätä päivää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinäpönttö on kyllä tosi kätevä siivouksenkin kannalta ja hyvin tätä päivää :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos Anja! :) Tilaa on vaikka muille jakaa. Meidän nykyisessä asunnossa on iso wc ja halusimme uuteen taloon samanlaisen.

   Poista
 3. Ihanan valmiin näköistä. Mitä tuohon pöytälevyn alle tulee, kun on jäänyt välikkö? Seinä-wc on tosiaan kätevä, ja helppo pitää puhtaana. Meillä on Saksan-asunnossa tuollainen, ja osoittanut käytännöllisyytensä. Ehdottomasti myös omalla wc-remonttilistalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne tulee vessanharja piiloon, kun en halunut laittaa sitä pöntön viereen näkyviin :) Seinä-wc on kyllä ihan huippu!

   Poista
 4. Raikasta! Olen pähkylöinyt viikonloppuna meidän tulevia materiaalivalintoja, eikä valmista tunnu syntyvän. Mitä enemmän surffailen, sitä epävarmemmaksi tulen. Valkoinen toimii kuitenkin aina :) Jospa ne omatkin ajatukset tässä selkiintyisivät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen todella toimii aina ja on valoisa ja raikas valinta.

   Nämä valinnat on hyvin, hyvin vaikeita ;)

   Poista
 5. Näyttää tosi hyvältä! Uskon että olet enemmän kuin tyytyväinen tuon valopeilin hankintaan. Vessassa valaisulla on tosi tärkeä rooli, varsinkin näin naisen näkökulmasta. Itse ainakin koen, että pelkän kattolampun valossa on tosi hankala meikata, sillä kasvoille muodostuu tosi ärsyttävästi varjoja. Edestä päin tuleva valo (juuri kuten tuo valopeili valoa antaa) on meikkauksen kannalta mielestäni juuri sopivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin järkeilin kun peilin valitsimme. Tässä asiassa käytännöllisyys menee esteettisyyden edelle eli valopeili meille tuli! :)

   Poista
 6. Valopeili ja seinä-wc ovat ehdottoman hyviä hankintoja! Tilasta tulee kyllä todella kaunis valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Syhi! :) Nyt pakko ajatella käytännöllisyyttä valopeilin kohdalla kun valoja on hankala lähteä lisäämään jälkeäpäin.

   Poista
 7. Sain vihdoin aikaiseksi jättää kommenttia, vaikka blogiasi olenkin jo hetken aikaa seurannut! Ihana raikkaat materiaalit! Mikähän mahtaa olla tuo kauniisti kimaltava tehostelaatta? Mielenkiintoinen projekti teillä käynnissä, ja lopputulos on varmasti upea. Meillä on sisätyöt omalla raksalla juuri alkamassa, ja juuri tuota valopeiliasiaa minäkin puntaroin. Yläkertaan se on tulossa, mutta alakertaan ajateltiin ottaa joku sisustuksellisesti näyttävä peili. Olen alkanut tässä arpoa, että näinköhän siihen kuitenkaan saadaan sitten juurikin meikkaamiseen riittävää valaistusta. Hankalia päätöksiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit Emmi :)

   Tuo tehostelaatta on tämä: http://www.k-rauta.fi/pages/product.aspx?p=SEIN%C3%84LAATTA%20PERLAGE%2020X50%20VALK.&c=Sein%C3%A4laatat&category=Krauta20505(Rautakesko%20Finland%20Catalog)&cat=K-Rauta%20Finland%20VCatalog&pid=000000000500709409(Rautakesko%20Finland%20Catalog)&PageSize=10

   Tosi ihanan kiiltävä bling-laatta! :) Minä en enää ole yhtäänepävarma päätöksestämme. Valopeili on ihan must meikkaamiseen!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.