Fitfarm Lite In Shape - viikko 7

8. maaliskuuta 2014
Tämän ja edellisen viikon voi kiteyttää yhdellä hyvin tutulla lausahduksella: "Ei mennyt ihan kuin Strömsössä".. Noh mitä sitä nyt alkaa selittelemään ja keksimään tekosyitä + vähättelemään. Yksinkertaisesti meidän muutto sotki hieman totuttua rytmiä ja siksi salille käynti tipahti 5 kerrasta 3 kertaan ja syöminen ei ollut niin tasaista kuin sen olisi pitänyt olla. Syömisen kanssa tuli ongelmaksi ruokien liian pitkä aikaväli, yksinkertaisesti en kaikelta pakkaamiselta ja järjestämiseltä kerennyt syömään tarpeeksi usein eli suoraan sanoen palasin vanhoihin huonoihin tapoihini. Venytin syömisvälejä liikaa, kun en mukamas kerennyt syömään oikeassa rytmissä. 

No turha se on enää itkeä kun jaskat on kirjaimellisesti housuissa jos näin voi sanoa :D Kaksi viikkoa meni lentäen ja huonolla rytmillä. Mutta mihinkään "roskaruokaan" tai muuhun kiellettyyn ruokaan en sortunut vaan noudatin ohjeita ja söin niitä ruokia kun pitikin. Skippasin vain jonkun aterian kiireen takia pois mitä EI todellakaan saisi tehdä. Kaikki ruoat tulee tarpeeseen ja tämän projektin aikana pitäisi noudattaa ruokavaliota tarkasti.
Salikäynnit typistyivät todellakin viidestä kerrasta kolmeen kertaan, mutta ylimääräistä "salia" tuli kyllä tehtyä muuttolaatikoita pakatessa, kanneskellessa ja purkaessa. Naureskelin ystävälleni, että näiden kahden viikon aikana kroppani on särkenyt enemmän tästä muutosta kun salitreeneistä. Siihen vielä muuttoväsymys päälle niin avot! Soppa on valmis!

Mitä tuloksia nämä kaksi viikkoa sitten synnytti?

Paino: -1,5kg
Rinnanympärys: -0cm
Vyötärö: -0cm
Lantio: -1cm
Reisi: -1cm

Ei siis mitään maata järisyttävää! MUTTA nyt ollaan taas palattu niin ruotuun ja salilla käynti on palannut normaaliin viiteen kertaan + syömiset menevät oikeaa rataa. Eli tästä nokka kohti seuraavia haasteita ja kiinteytyvää kroppaa. Toivottavasti minulla on ensi kerralla eli kahden viikon päästä parempia tuloksia. Silloin ei ole mitään syytä miksi ei olisi. Tai sanotaan, että ei ole mitään hyvä syytä. Nyt on kyllä huomannut käytännössä yhden asian, nimittäin housut alkavat lantiolta tippumaan ja valumaan pahasti alaspäin. JES!


Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.