Fitfarm Lite In Shape - viikko 9

21. maaliskuuta 2014

Alku hyvä, loppu epäonnistunut.
Tähän lauseeseen voi kiteyttää minun viikkoni. Olen jatkanut normaalisti salilla käyntiä,kunnes maanantaina viimeisen liikkeen viimeisen sarjan kohdalla selässä napsahti. Lopetin liikkeen samantien ja tunsin ihan pientä vihlontaa alaselässä. Päätin jättää loppuairobisen väliin ja lähteä suoraan kotiin. Kipu loppui illalla, mutta tuntui seuraavana päivänä pienenä pistona. Päätin tiistaina pitää välipäivän ja mennä keskiviikkona salille. Selkä oli ihan ok, mutta päätin silti tehdä liikkeitä jotka ei rasittaisi alaselkää. Loppuviikkoa kohden alaselkä alkoi kipeytymään entisestään, kunnes lauantaina kipu oli tosi tuskallinen. Sunnuntaina marssin Mehiläiseen ja tuloksena koko alaselän lihaskramppi + viikko lepoa. Kärrylenkillä lasten kanssa olen käynyt, koska sitä lääkäri minulle suositteli.


Lääkkeet kehiin ja pieni lenkkeily sallittua kun kipu alkaa hälvenemään. Salille sain luvan mennä vasta viikon päästä. Eli In Shapen viimeisen viikon tulisin viettämään selkää lepuuttaen ja lenkkeillen. Harmitus on niiiiin suuri!! Sekä viikko 9 ja 10 menevät ihan plörinäksi. Ensimmäiset seitsemän viikkoa olivat niin lupaavat ja sitten tulee 3 viikon takapakki.

Mutta vaikka tämän viikko meni aivan penkin alle, tuloksissa ei tapahtunut mitään notkahdusta, mutta ei kyllä mitään kehitystäkään. Mitat ovat täysin samat kuin viikko sitten ja paino ei ole noussut grammaakaan. Tällä viikolla tuli plakkariin kaksi salikäyntiä ja 4 pitkää lenkkiä kärryjen kanssa. Ensi viikolla viimeinen viikko käynnistyy ja on yhteenvedon aika. Pieniä liikunta-uutisia on tiedossa, toivottavasti teitä vielä kiinnostaa nämä harvat liikunta/elämäntapa-postaukset..


4 kommenttia

 1. Moikka!Olen itse myös litessä ja noin 4vkoa sitten napsahti jotain alaselässä maastavetoa tehdessä...siinä jäi sit kaikki treenaaminen,kipu oli karmee ja paheni vaan.Lääkärissä en käynyt koska tiesin että ne antaa vaan särkylääkettä,jota kotoa jo löytyikin..en niitä tosin hirveesti syönyt..Kävin kuitenkin silloin tällöin kävelemässä.Välillä tuntu hyvältä,välillä meinas jalat lähteä alta.Kun kipu rupes helpottamaan,kävin pari kertaa hierojalla.Siitä oli kyllä hyötyä!Nyt kävin sitten ekaa kertaa salilla tauon jälkeen.Ei se kunnossa vielkään ole ja jouduin tekemään jalkaprässissäkin minimipainoilla.
  Voin siis sanoa että niiiiiin tunnen ton sun tuskan ja turhautumisen!Itkua itekkin väänsin kun dieetti kärsi niin pahasti.......
  Hirveesti täältä sulle tsemiä ja jaksamista ja muista kuunnella kroppaasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kävin tänään ja kuntouttajalla ketä napsautti alaselän kohilleen ja kipu on tiessään. Salilupa tuli sunnuntaille ja sitä niin odotellessa :)

   Poista
 2. Voi harmi! Mulla on alkamassa superdietti ens viikolla ja mä kans pelkään niitä maasta vetoja kun selkä valmiiksi jo huonossa kunnossa mutta pitää varovasti! Todellaki kiinnostaa lukea tästä aiheesta, yhteenvetoa odotellessa :) zemppiä sinne! :) -Elisabet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mullakaan alussa tuntunut, mutta sitten kun painoja aletaan lisäämään ja yhtäkkiä määrä on tuplaantunut alusta niin *naps* ja kipu alkoi :/ Onneksi tänään kipu oli poissa ja sunnuntaina taas salille :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.