Mahtava kynttilänjalka- löytö!

19. maaliskuuta 2014
Nyt on vain pakko hehkuttaa ja olla innoissaan, koska kerrankin tein ihan mahtavan löydön ja -75% hintaan! Vierailin yksi päivä Askossa ihan vain kuluttamassa aikaani tytön kanssa ja katsomassa mitä syksyn uutuuksia heille on saapunut. Kun astuin Askoon, näin että siellä oli poistomyyntialue, jossa oli todella paljon tavaraa poistossa ja ihan älyttömin hinnoin. No pitihän minunkin tunkea ihmisten sekaan kurkkimaan jos tavaroiden joukosta löytyisi jotain meidän kotiin. Näinkin alueen kulmassa hyvin piilossa olevan kynttilänjalan, jonka ajattelin olevan normaalihintainen, koska se ei ollut hyvin näkyvissä ja hieman syrjässä. Kun lopulta pääsin jalan luo, huomasin keltaisen hintalapun mikä tarkoitti että tämäkin tuote oli poistossa.

Kynttilänjalassa ei ollut mitään vikaa, ei naarmuja eikä mitään muutakaan näkyvää osumaa tai jälkeä. Tyttömme toisessa kädessä ja kynttilänjalka toisessa kädessä raahauduin kassalle ja jalka oli minun! Kassalla maksaessani näin yhden naisen katseen, joka selvästi olisi jalan ja halunut jos sen olisi bongannut. Olin siis oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Asetin jalan nyt seisomaan eteiseen ihan paraatipaikalle. Katsotaan kauanko upea kynttilänjalka saa olla rauhassa paikallaan. Ainakin siihen asti kun meidän nuorimmainen pikku tyttönen lähtee kunnolla kävelemään. Sitten jalka saa uuden turvallisemman paikan missä se pysyy ehjänä. Joten muutaman kuukauden minulla vielä aikaa nauttia tästä ihanuudesta! Ensimmäinen tyttömme on jättänyt kynttilänjalan rauhaan ;)


11 kommenttia

 1. Loistava löytö!! (:

  VastaaPoista
 2. voi että miten ihana!! Jos saa udella, paljonko jäi hintaa? nimim. Askoon pitäisi päästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhdylle tai kynttilänjalalle jäi hintaa vain vaivaiset parikymmentä euroa :)

   Poista
 3. Upea löyty ja se tuo kauniisti valitsemasi tapetin esille valollaan! Olen suurella mielenkiinnolla seurannut projektianne, omamme on myös loppusuoralla (www.kivitalourakointi.fi). Teilläkin projekti tuntui menevän sukkelaan vaikka välillä varmasti lasten kanssa rakennusaika tuntuu matelevan -ainakin täällä :) Ihanaa ja aurinkoista kevättä teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Adelaine! <3 Nopeasti se aika menee näin jälkeenpäin sanottuna ;) Tsemppiä loppumetreille, kohta palkinto odottaa jo :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.