Mistä minut löytää?

9. maaliskuuta 2014


Paljon tullut kysymyksiä, löytääkö minua muualta netin syövereistä. Blogiini tullaan aika usein hakusanoilla "coconut white instagram". Niinpä ajattelinkin laittaa tänne nyt linkit kaikkiin paikkoihin mistä minut löytää. Instagram on itselleni vielä aika uusi juttu ja siellä blogini on ollut vasta muutaman viikon verran. Siksi sen hallitseminen on itselleni vielä harjoitteluasteella, mutta hyvin olen oppinut tätä sovellusta käyttämään. 
Eli Instagramin puolelta minut löytää TÄÄLTÄ tai osoitteesta http://instagram.com/cocowhiteblog


Facebookista blogini löytää TÄÄLTÄ tai osoitteesta https://www.facebook.com/CoconutWhite


Ja Pinterest onkin jo hyvin tuttu paikka minulle ja sieltä minut löytää TÄÄLTÄ tai osoitteesta http://www.pinterest.com/coconutwhite/
Linkkejä löytyy myös tuosta oikealta sivupalkista missä on myös linkit Bloglovin ja Blogilista - sivuille.


3 kommenttia

  1. Kiitos ihanasta blogistasi! Nyt on pakko kysyä mistä tuo teidän vauvan ihana tähtipipo on?

    VastaaPoista
  2. Ihana pipo!on sulla huippu kaveri,kun on tehnyt tämän itse.mä Tykkään itsetehdyistä.itsellä on Eka lapsenlapsi ja omien tyttöjen jälkeen pääsen taas prinsessaa pukemaan.vaikka äiti on ihan höpsö vaatteisiin kuin itse aikoinaan olin.

    kaunis ihana uusi koti teillä!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.