Myydään ja ostetaan!!

30. maaliskuuta 2014


On kevätsiivouksen aika ja nyt meiltä lähtee hieman sisustustavaraa huuto.nettiin myyntiin. Ajattein asiasta täälläkin huudella, koska moni on kysellyt näiden asioiden perään. Meille ne ei tänne uuteen kotiin istu, joten turha niitä on tiellä säilyttää. Kaikki nämä sisustustuotteet sijaitsevat Lohjalla ja nouto on siis mahdollinen ja suurimmissa tuotteissa aika must. Laitan tänne kuvat kaikista tuotteista, jotka lisäsin huuto.nettiin myyntiin ja laitan kuvien alle suoran linkin mistä pääsee katsomaan tuotteita.


Mutta mitä haluaisin ostaa?

 Kuvat: Kodin1, Ikea

No vieläkin mielessä pyörii päivittäin Kodin1:n valkoinen, nahkainen rahi. Hitsi kun en tajunnut ajoissa silloin toimia. Nyt se pyörii vain mielessä ja jos jollain se löytyy ylimääräisenä niin please, yhteys minuun!! padmerine@coconutwhite.com. Ja jos tuo Ikean peili löytyy valkoisena, niin sekin kiinnostaa!!


2 kommenttia

  1. Hei, onko tuo taulu vielä myynnissä? Kävin katsomassa Huutonetissä, mutta kohde oli sulkeutunut. Olen erittäin kiinnostunut ostamaan.
    marja.rummukainen@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Lifestyle outlet Salossa myy juuri tuonlaista peiliä, ihana kauppa!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.