Pinkit perhoset tytön uudessa huoneessa

17. maaliskuuta 2014
Yhteistyössä Art4u -yrityksen kanssa päätin laittaa meidän vanhemman tytön seinään sisustustarroja. Hänen huoneen seinät ovat täysin valkoiset, joten ajattelin lisätä pientä piristysruisketta yhdelle seinälle. Kauan mietin minkälaiset tarrat sopisivat tyttömme huoneeseen. Halusin jotain söpöä ja hyvin tyttömäistä. Värivalinta oli helppo, koska tyttömme huoneesta löytyi jo muita pinkin värisiä tekstiilejä valmiiksi. Vielä vain puuttui sitten se teema ja tarra. Surffailin Art4u:n verkkosivuilla, kunnes bongasin lastenhuoneeseen sopivat perhoset. Perhoset on aina ollut minulle tärkeä mielenkiinnon kohde, itseltäni löytyy perhostatuointikin.

Pinkit perhoset siis valikoituivat vanhemman tytön huoneeseen. Nämä sisustustarrat on kyllä niin helppo laittaa seinään ja niiden avulla seinä saa aivan uuden ilmeen. Minusta nämä perhoset on todella söpöt ja tuovat kivasti pinkkiä tytön huoneeseen. Tyttömme on näihin perhosiin hullaantunut. Kun hän leikkii minun kanssani omassa huoneessaan, osoittaa hän aina välillä seinällä olevia perhosia ja naurahtaa. Hyvin suloista! Asetin perhoset yksi kerrallaan tytön lipaston päälle olevalle seinälle. Seinä on juuri sopivan kokoinen näille tarroille ja perhoset lähtevät kivasti valokatkaisijasta lentoon.
Jos kiinnostuit näistä söpöistä perhosista, löydät ne Art4u:n verkkokaupasta täältä!

*Yhteistyössä Art4u.n kanssa* 

12 kommenttia

 1. Voih söpöykset <3 <3 Voiko näin edes sanoa? ;P

  Paula

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna <3 Nuo perhoset on kyllä hyvin söpöjä ja sopii hyvin 1v. tytölle :)

   Poista
 3. Tosi kivoja! :) Helppo poistaa jos jossain välissä kyllästyy tai haluaa vaihtelua. :)

  Itsekin juuri suunnittelen vauvanhuoneen sisustusta, ja mielessä käynyt juuri jotkut kivat sisustustarrat, kun muuten seinät on valkoiset. Isomman neidin ( 2-vee) huoneessa kun on vaaleanpunaista seinässä ja näin kahden vuoden jälkeen se tulee jo niin yli! :D Että paree pysyä suhteellisen neutraalissa sävyssä tällä kertaa... kun isomman tytönkin huone kevään aikana maalataan ja tapetoidaan neutraalimmaksi! :)
  Helu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Ja jos kyllästyy niin voin siirtää ne nuoremman tytön huoneeseen :)

   Tapettia minä aikoinaan pohdin, mutta sopivaa ei löytynyt niin nyt mennään tarroilla :)

   Poista
 4. Yhtä näyttävää (ellei enemmänkin) kuin tapetti, mutta varmasti oli helpompi laittaa :) Kivan näköiset ja ihanan pikkutyttömäiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Syhi! :) Ja nämä on niin helppo ottaa pois sitten kun kyllästyy. Tapetin kanssa saa tuskailla kauemmin ;)

   Poista
 5. meille sisustussuunnittelija ehdotti myös tarroja kun en oikeen löytänyt tapetteja/sopivaa sävyä seinille. sanoi myös ettei oo enää oikeen "IN" että maalataan joku tehosteseinä :)
  innostuin kyllä tarraideasta ja juurikin tuo perhoskuva(tai kukka) olis tulossa tytön uuteen huoneeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi tarrat on kyllä hyvä vaihtoehto ja helppo asentaa! Itse en löytänyt sopivaa tapettia tytön huoneeseen niin nämä piristävät tytön huonetta sen aikaa kun sopiva tapetti löytyy.. :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.