Unelmat käyvät toteen - meidän koti!

16. maaliskuuta 2014
Unelmat voivat käydä toteen jos vain jaksaa odottaa!

Minulla on kunnia jakaa täällä oma tarinani, kun pääsin mukaan Indiedaysin ja K-Raudan Kodin Unelmia - kampanjaan, missä bloggaajat paljastavat omaan kotiin liittyvät haaveensa. Minulla on jo kauan ollut suuren suuri haave: saada se unelmien omakotitalo missä kaikki olisi niinkuin itse olisin suunnitellut. Tätä haavetta olen pyöritellyt mielessäni jo oikeastaan 10 vuoden ajan. Omakotitalo, piha jossa voisi kasvattaa erilaisia vihanneksia, oma koti. Niin kauan sitä olen toivonut ja nyt se on vihdoinkin mahdollista ja totta! Haaste pohtia omia Kodin unelmia tuli K-Raudalta juuri sopivaan paikkaan ja aikaan, nyt kun talomme on vihdoinkin valmistunut ja olemme päässeet muuttamaan. 
Olemme mieheni kanssa haaveilleet omakotitalosta aktiivisesti jo 4 vuoden ajan ja tämä neljä vuotta on pitänyt sisällään sekä ylämäkiä että alamäkiä. Aluksi unelma omakotitalosta kotikaupungissamme tuntui hyvin realistiselta. Mutta kun aloimme perehtymään aiheeseen ja käymään läpi vaatimuksia mitä talolta halusimme, selvisikin tehtävän olevan yllättävän vaikea. Tämän neljän vuoden aikana olemme kokeneet todella monta vastoinkäymistä liittyen juuri omaaan, uuteen, unelmien kotiin. Välillä pettymys koettiin tontin suhteen. Kun vihdoinkin löysimme hyvän tontin, koimme suuren pettymyksen rakentajasta liittyvistä syistä tai muista harmillisista syistä.
Olin jo kaikkien näiden vuosien jälkeen valmis luopumaan toivosta ja suuresta unelmastamme. Olin valmis luopumaan tietyistä vaatimuksistamme ja valmis tyytymään johonkin valmistaloon, mikä ei kumminkaan vastaisi sitä meidän unelmataloa. Kävimme katsomassa myynnissä olevia kohteita, mutta ei ne vain olleet meitä varten. Yhden valmistalon olisin voinut hyväksyä, mutta onneksi mieheni laittoi vastaan ja jatkoimme etsimistä. Näin jälkeenpäin ajateltuna, onneksi mieheni laittoi minulle vastaan ja jatkoimme etsintää, koska talo ei olisi ollut meitä varten. Itkua tuli välillä väännettyä, koska unelmamme tuntui aivan mahdottamalta eikä tulisi koskaan toteutumaan. Mutta vihdoin ja viimein meitä vihdoinkin onnisti ja kova työ palkittiin. 
Onnistuimme vihdoin ja viimein löytämään upean tontin, johon alkoi rakentumaan meidän ensimmäinen unelmien koti. Tästä on nyt tasan vuosi aikaa ja nyt olemme vihdoin muuttaneet tänne ja asuneet ensimmäiset viikkomme tässä uudessa kodissa. Myös K-Rauta on ollut suuressa osassa toteuttamassa meidän unelmaa, koska kaikki talomme sisältä löytyvät pintamateriaalit on hankittu paikallisesta K-Raudasta. Kun aloimme käymään läpi eri pintamateriaaleja ja etsimään suosikkeja, huomasimme kaikkien valintojemme löytyvän juuri heidän valikoimasta. Olemme siis hyödyntäneet paljon K-Rautaa ja heidän ystävällistä palvelua. Varsinkin K-Raudan nettisivuilta löytyvät suunnitteluohjelmat olivat hyväksi avuksi pintamateriaaleja suunnitellessa ja pohdiskellessa. 
Meidän unelma talon suhteen vihdoinkin toteutui! Haluaisitko sinä jakaa oman Unelmasi? Nyt voit osallistua K-Raudan Facebook - sivuilla järjestettävään "Kerro mistä unelmoit" - lukijakilpailuun. Kilpailun palkintona jaetaan 5 kappaletta 100€ lahjakortteja K-Rautaan. Kilpailu on voimassa 10.3-16.4.2014.

Kilpailuun pääset mukaan myös klikkaamalla alla olevaa kuvaa!


15 kommenttia

 1. Suuret unelmat ovat antaneet odottaa myös meillä...
  lapsi ei ole meillekään itsestäänselvyys, ja sisarus hänelle vielä vain toive..hiljaisia toiveita..

  Omakotitalon suhteen pitää täällä hakea vuokratontteja, jotka harvoin tärppää jos lapsia ei yli 2...No, päädyimme sitten ostamaan tontin, joka muutenkin enemmän meitä miellyttää...enemän yksityisyyttä, kun tontti rajoittuu metsään...nyt kaikki on vasta alussa, kuvat valmiit "unelmien talosta" jossa autokatos- ja talli talon yhteydessä mahdollistaen kattoterassin yläkertaan sekä viereen sauna, pesuhuone, pukuhuone, khh -kompleksin. Makuuhuoneet on yläkerrassa ja yksi alhaalla "elokuvahuoneeksi"...
  Olemme kotona viihtyviä, ja nyt kun pieni lapsikin, niin tuntuu hyvältä satsata kotiin. Kummallakin on vakityö ja nykyinen asunto maksettu, silti lainaa tulee...iiiks. auts. Hirvittää. Meillekin tulee vaalea parketti, takka, ja korkeaa tilaa olohuone ja keittiö siinä "samassa linjassa"...can`t wait!

  K-rautaan ym. tulee siis visiittejä, joten arvonnassa mukana ollaan ;)
  Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea rakentamiseen! Se ei ole mitään helppoa aikaa, aika stressaavaa, mutta lopulta lopputulos palkitsee! Paljon tsemppiä siis minulta! :)

   Poista
 2. NYT se on vihdoin totta! Mä muistan ne teidän alamäet ja surut, tätä iloa on odotettu. <3
  Ihanaa ja ONNEA uuteen OMAAN kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 On ollut kyllä varsinaista vuoristorataa nämä viime pari vuotta, mutta nyt kaikki on hyvin <3

   Poista
 3. Näyttää ihanan valoisalta ja avaralta, niin kaunista! Onnea uuteen, ihanaan unelmien kotiin! <3

  VastaaPoista
 4. Paljon sydämiä täältä teidän prrheelle uuteen kotiin <3 <3 asioilla on tapana järjestyä :) muistan myös ne alamäet mitä koitte ja ette antaneet periksi <3 nyt teillä on kaksi ihanaa tytärtä ja se OMA UNELMIEN TALO ;) Oikein paöjon onnea uuteen kotiin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanuus <3 <3 Unelmat voi joskus toteutua, myös lasten suhteen ;)

   Poista
 5. Kaunista <3 jos saa udella mistä olohuoneen matto on hankittu ? ;)

  VastaaPoista
 6. Hei! Onkos nuo nahkasohvat? Millä ja miten saat pidettyä ne " puhtaina"? Todella kaunista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on Ikean Kivik- sarjan kangassohvat :) Ne on helppo pitää puhtaina kun on pestävät irtopäälliset.

   Poista
 7. Hei! Mistä olette hankkineet takan edessä olevan lasi(?)suojan? Mitkä ovat mitat? Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.