Vaatekaapit koottu ja paikoillaan!

10. maaliskuuta 2014Olemme saaneet vaatekaapit vihdoinkin koottua ja asetettua paikoilleen. Olipahan homma!! Vaatekaapit tuli ihan perus irtotavarana Ikeasta ja voin sanoa, että tavaraa riitti ja paljon. Meidän makuuhuoneeseen valikoitui 3 metriä leveä oleva vaatekaappi ja tyttöjen huoneisiin tuli kummallekin 2 metriä leveät kaapit. Mitä enemmän säilytystilaa, sitä parempi! Tilasimme kaapit suoraan Ikeasta, joka kuljetti tavarat kotimme pihaan valmiiksi. Siitä sitten rivakat miehet kantoivat ne kotiimme ja kokoaminen alkoi. Minä päätin han suosiolla pysyä poissa jaloista ja antaa raavaiden ja viisaiden miehien hoitaa hommat ihan itse. Minä hoisin lapsia sen aikaa ja evästin miehiä. Itse kun tuppaan olemaan aika hyvä neuvomaan ja kun on kyse Ikeasta ja kokoamisesta, koin paremmaksi pysyä poissa ettei vaan kokoajien hermot kiristy turhaan. 

Aikaa näiden kaikkien kolmen vaatekaapin kokoamiseen meni kaksi päivää. Laitoimme samana päivänä kaapeihin myös sisälmykset valmiiksi, jotta muuttaessa tavarat ja vaatteet voisi vaan heilauttaa kaappeihin sisään ja järkätä sitten myöhemmin. Tietenkin kaikki kaapit tarvitsee vielä puhdistaa ennen muuttoa. Sen verran raksapölyä lopussakin on, että puhdistus jokaiseen paikkaan tulee niin tarpeeseen.Tältä nyt valmiit, korkeakiiltovalkoinen ja valkoiset kaapit näyttävät. Ei ne mitään über kauniita ole, mutta sitäkin hyödyllisempiä! Mielummin käytännöllisyys kuin kaunis sisustus. Minusta tuntuu, että nämä kaapit täyttyvät hyvin nopeasti ja ylimääräistä tyhjää tilaa ei jää.
Moni on myös toivonut kuvia kaappien sisällöistä ja meidän sisältöratkaisuista. Otan paremmin kuvia sitten vaatekaapeista joskus myöhemmin, kun olemme päässeet kunnolla hetken asumaan. Nyt sisälmkset on kaaoksen vallassa.


11 kommenttia

 1. Been there, done that! Meille tuli yhteensä 11 runkoa sisusteineen ja ovetkin sureen osaan. Niiden asennus vielä puuttuu, koska kaapit eivät ole vielä seinässä kiinni.
  Kova nähdä millaisiin sisusteisiin päädyitte! Ovatko vanhaa vai uutta mallistoa? Mulla meni muutama tunti suunnitteluohjelman kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat ihan uutta mallistoa. Me valitsimme tosi simppelit sisusteet, koska hylly- ja tankotilaa tarvitsee aina paljon.

   Tsemppiä 11 kaapin kanssa ;)

   Poista
 2. Kauniin näköisiä kaapit ovat, sopivan vähäeleisiä, että sopivat sisustukseen kuin sisustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli vähän se pointti mitä yritimmekin ettei pomppaisi pahasti silmille :)

   Poista
 3. Kyllä kelpaisi mullekin tuollaiset ihanat, korkeakiiltovalkoiset kaapit! Kade olen myös kaappien määrästä, säilytystilaa ei ole koskaan liikaa! :) Mä etsin puolestani olkkariin jotain vanhaa, elämää nähnyttä kaappia, joka tarttis vähän jotain tuunaustakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, että säilytystilaa tarvitaan. Nytkin ottaisin jo ennakkoon lisää tilaa tulevaisuuden varalle ja onneksi löytyy vielä paikkoja mihin voi laittaa kaappeja :D

   Poista
 4. Ikea on mun mielestä oikea käytännöllisyyden edelläkävijä. Ja monesti tuotteet myös näyttävät oikein hyvältä. Onko tuo viimeinen kaappi myös Ikeasta? Ovien hyvin ohuet ja huomaamattomat kehykset pistivät mukavalla tavalla silmiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tuo viimeinenkin on Ikeasta :) Nuo kehykset voi vaihtaa eri värisiksikin. Me otimme valkoiset ja ne oli saatavina kromisina ja mustina :)

   Poista
 5. Meidän täytyisi tehdä sama eli tilata Ikean kaapit vielä vaatekaappiviikkojen aikana toiseen makkariin. Ainoa ongelma on mihin kaapit laitamme jemmaan kun ei ole vielä sitä valmista kotia. :)

  VastaaPoista
 6. Kiva nähdä näitä kaappeja oikeassa kodissa :) Kuinka pitkästi tuossa teidän makuuhuoneessa noita kaapistoja on ja onkohan siinä kaksi peräkkäin vai saako sieltä tosi leveitäkin vielä? Nettisivujen mukaan kaksi metriä taisi olla suurin, mutta meilläkin on nykyisessä asunnossa kolmemetrinen vastaava kaappi, joten ainakin ennen niitä on kyllä tehty. Me on kovasti tykätty siitä, joten uuteen kotiin täytyy löytää vastaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runko on kaksi kertaa 150cm yhteen eli yhteensä 3 metriä. Netistä ei löytynyt, mutta paikan päällä tulostavat listan mistä löytyy noin pitkiä versioita :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.