Valkoinen, moderni Stalan postilaatikko

12. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen ulkohomma on nyt tehty ihan omin pikku kätösin. Nimittäin sain asennettua meille uuden, modernin, valkoisen Stalan postilaatikon. Kauan mietimme millaisen postilaatikon haluaisimme, mutta kun Stala otti minuun yhteyttä, tarjosi yhteistyömahdollisuutta eli uutta postilaatikkoa meille arvioitavaksi, olin samantien vakuuttunut! Meille tulisi heidän valkoinen postilaatikko. Sainpas sentään jotain valkoista uloskin, kun talon väritys valkoisena ei onnistunut. 


Tämän kauniin ja modernin postilaatikon on suunnitellut suomalainen Tapio Anttila ja sille on myönnetty Design from Finland - merkki. Mitä uutta ja erilaista postilaatikossa on? Siitä löytyy hauska "Sinulle on postia"- toiminto, joka ilmaisee että meille on tullut postia. Tälläistä hauskaa toimintoa en ole aikaisemmin missään nähnytkään. Postilaatikko on myös lukollinen ja jäätymätön, joka tuntuu nykyaikana olevan tosi hyvä juttu postilaatikoissa. Vaikka laatikko on lukollinen, siinä on niin iso aukko, että maksikirjekin mahtuu sisään. Tämä on erittäin hyvä juttu tälläiselle nettitilaajalle kuin minulle.


Postilaatikon mukana tulee myös "Ei mainoksia" - magneettia, jonka voi laittaa postilaatikkoon kiinni. Minähän tutkin jokaisen paksumman kuvaston hyvin tarkkaan, joten me emme tule hyödyntämään tätä magneettia. Postilaatikkoa myydään ihan yleisesti rautakaupoissa ja sen ovh. hinta on 139€ ilman jalkaa. Tämä hinta pitää sisällään myös laatikkoon sopivan nimikyltin, jonka voi tilata Stalan verkkosivuilta laatikon mukana tulevan koodin kanssa. Itse tilasimme nimikyltin valkoisena ja talomme numerolla. Postilaatikkoa saa ostaa joko harmaana tai valkoisena ja me tietenkin valitsimme valkoisen värin. Tämä postilaatikko kuuluu Stalan uuteen Active - sarjaan.
Meille tämä postilaatikko sopii kuin nenä päähän ja olen hyvin tyytyväinen siihen. Moderni ja hyvin simppeli käyttää. Parasta on juuri se, että lukko on käsitelty silikonilla ja näin se ei jäädy. Suosittelen muillekin rakentaville tätä laatikkoa! Ja miksi ei myös uutta postilaatikkoa miettiville!


10 kommenttia

 1. Kivan erilainen laatikko. Erottuu edukseen naapureiden lootista :)

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen postilaatikko! Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hyvännänköinen postilaatikko. Kiva, että niiden ulkonäköön kiinnitetään huomiota, eikä kaikki ole sellaisia muovisia rumia bokseja :) Meillä on taloyhtiössä tuollaiset rosteriset pienemmät, kuten tuossa oikealla ja jos reissussa on vähän aikaa, laatikko on pian täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mekin mietimme kauan millaisen postilaatikon sitä hankkisi kun mikään perus ei ihan sytyttänyt, mutta tämä Stala oli kuin tehty meille :)

   Poista
 4. Hienon näköinen, enpä ole tuollaista nähnytkään! :) Näin postipojan ominaisuudessa voisin sanoa että yleensä rautaiset/metalliset laatikot on huonoja, mm. tuo oikealla oleva. Ne jäätyy, niihin teloo kätensä ja ne on usein niin kapeita että niihin ei saa mitään laitettua, on tullut kirottua aika monta kertaa! Tuollainen perusvihreä, vaikka ruma onkin, on ilman välikanta aivan paras :D Teidänkin laatikko näyttää kuvasta katsottuna suht helpolta ;D

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.