DeLonghi Brillante valkoinen kahvinkeitin

26. huhtikuuta 2014

Olen todella kova juomaan kahvia. Voisin juoda sitä vaikka 3-4 kertaa päivässä, jos vain oma masu kestäisi. Normaali kahvi, erikoiskahvit, latte suurimpana intohimona! Kun muutimme uuteen taloomme, päätimme uudistaa kahvinkeittimen, koska vanha veteli niin viimeisiä ja oli kyllä sen näköinen, että olisi jo aikaisemmin pitänyt hankkia uusi. Mutta kun vanha toimi vielä ihan hyvin niin emme raaskineet siitä luopua. Parasta vanhassa kahvinkeittimessä oli sen ajastustoiminto. Eli voit ajastaa sen keittämään kahvit aamuseiskaksi valmiiksi, kunhan vaan muistit edellisenä iltana täyttää keittimen valmiiksi.


Vanha keittimemme sai siis uuden kodin muuttomme jälkeen ja hyvän kodin saikin. Uutta etsiessä pohdimme mitä erilaisia toimintoja kahvinkeittimeltä vaadimme ja ulkonäköasia oli kyllä hyvin ratkaiseva. Aluksi olin sitä mieltä, että hankkisimme Moccamasterin, mutta lopulta jäin miettimään miksi juuri sen haluaisin. Moccamastereilla on kumminkin hieman hintaa ja olimme ajatelleet pärjäävämme pienemmällä peruskeittimellä. Ihanaa olisi ollut hankkia sellainen keitin, millä olisi voinut valmistaa juuri espressoja ja cappuchinoja. Päädyimme kumminkin lopulta ihan perus keittimeen, nimittäin DeLonghi Brillante valkoiseen keittimeen.

Tämä valkoinen "timantti"keitin on kyllä todella tyylikkään näköinen eikä vie paljoa tilaa. Olemme sitä nyt kuukauden ajan käyttäneet ja olleet erittäin tyytyväisiä ostopäätökseemme. Kahvi maistuu siltä miltä sen kuuluukin maistua ja keitin toimii kuin rasvattu. Ja mikä parasta, keitin sopii hyvin meidän valkoiseen keittiöömme. Tästä sarjasta innostuneena odottelen koska meidän ikivanha vedenkeitin päättää lopettaa toimintansa, että pääsisin hankkimaan tätä sarjaa lisää vedenkeittimen muodossa. Vanha vedenkeitin tulee kiusaamaan meitä varmasti vielä vuosia ;)


Joten jos joku miettii tämän keittimen ostamista niin ainakin me suosittelemme!


5 kommenttia

  1. Toi on kyllä kaunis. :) Tarkoitus olisi hankkia itsellekin koko sarja, kunhan noi vehkeet nyt lopettas toimintansa ensin ;) :D Meillä on lisäksi se Dolce Gusto Piccolo, valkoisena. Se on suloinen pingviini :D ja sillä saa hyvät erikoiskahvitkin.

    VastaaPoista
  2. Mäkin sain pari kuukautta sitten synttärilahjaksi tuon sarjan leivänpaahtimen ja vedenkeittimen. Mietin pitkään ostanko vielä tuon kahvinkeittimen, mutta päädyin sitten lopulta Wilfa svart presisjon keittimeen koska mun ehdoton kriteeri on irroitettava vesisäiliö!

    VastaaPoista
  3. Kivan näkönen ! Aamulla kuitenki reunat täynnä kahvinpuruja ;)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.