Eteisen suunnitelmia

9. huhtikuuta 2014


Meidän eteinen on hyvin tyhjän oloinen ja muistatte ehkä eteis-postauksessa, kun mainitsin meidän tarvitsevan eteiseen peilin. No peili on nyt vihdoinkin bongattu ja paikallistettu, joten se on ostoslistan ensimmäisenä asiana. Vihdoinkin tulemme saamaan eteiseen kovin kaivatun kokovartalopeilin. Peili tulee olemaan väritykseltään kokovalkoinen, mutta paljastan enemmän vasta sitten kun kaikki on valmista ja homma hoidossa.

Myös kattovalaisimet on ostoslistalle lisätty. Eteisen katto lähtee heti oven yläpuolelta viistosti ylöspäin. Tällöin kattoon on hankittava riippuvalaisimet, missä on tarpeeksi pitkä johto. Mieleeni tuli heti Foscarinin Caboche-sarjan pienimmät kattovalaiset, jotka olisi kuin tehty meidän eteiseen. Samalla ne täydentäisivät hienosti meidän Foscarinin kokoelmaa. Toivotaan, että bongaisin valaiset jostain hyvästä alesta, niin pääsisin kotiuttamaan ne heti. Ne olisivat mielestäni nappivalinta nykyiseen eteiseemme ja näin jatkaisivat hienosti yhtenäistä linjaa olohuoneen ja keittiön kanssa.
Bongasin meidän eteiseen tori.fi-sivuilta yhden aivan ihanan uutuuden, jonka tulen esittelemään blogissa myöhemmin. Tämä kyseinen juttu on valkoinen, kankainen ja todella ihana! Vihjaan vain, että tämä löytö oli yksi elämäni parhaista bongauksista torista.. ;)


6 kommenttia

 1. Kyselin jo BC-postauksessa takkanne laattojen kokoa,viitsisitkö vastata :)
  Ellen

  VastaaPoista
 2. Ei saa pitää meitä jännityksessä, ihanat on suunnitelmat jälleen <3

  VastaaPoista
 3. Hei, teillä on tosi kaunis koti ja blogiasi on kiva seurata. Kiitos siitä! Suunnittelemme parhaillaan omaa taloamme ja olisin kysynyt, minkä verran teillä jää tilaa eteistenkaappien ja vastakkaisen seinän väliin? Meille on tulossa samanmallinen eteinen ja sen toimivuus mietityttää. Oletteko kokeneet eteistilan riittävänä? Entä mistä nuo teidän eteisen kaapit on hankittu? Ne ovat todella hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kaapeista seinään väli on tasan 170cm eikä ainakaan meillä voisi olla yhtään kapeampi. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä että otettiin leveämpi eteinen niin vaunuillakin pääsee sisään.

   Eteisen kaapit on hankittu paikalliselta keittiövalmistajalta, jolta tuli kaikki kotimme kiintokalusteet.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.