Fitfarm Bikini Challenge - here I come!

3. huhtikuuta 2014Tiedättekö mitä? Tämä tyttö on niin päässyt liikkumisen ja terveellisten elämäntapojen rytmiin niin hyvin, että tästä on vain matka ylöspäin. Niinpä tuosta aiemmasta 10 viikon Fitfarm Lite In Shape - koetuksesta innostuneena päätinkin jatkaa seuraavaan nettivalmennukseen, joka myös on Fitfarmin järjestämä. Nyt olisi nimittäin vuorossa Fitfarm Bikini Challenge, joka on vartalon muokkausohjelma. Fitfarmin sivuilla on oiva lause, mikä kiinnitti huomioni.

"Tämä on oikea valmennus sinulle, jos haluat tehdä vaihtelevia, kokonaisvaltaisia ja rankkoja treenejä." 


Kyllä! Tätä on pakko kokeilla, koska rakastan rankkoja treenejä, missä hiki virtaa joka suuntaan. Tässä nettivalmennuksessa on myös ulkotreenejä ja ne on kyllä kiva lisä nyt kun kevät alkaa olemaan päällänsä ja ei tarvitse tehdä harjoituksia sisällä salilla. 14.4. alkaa uusi valmennus ja minä olen niin mukana tässä jutussa. Tarkoitus olisi saada rasvaa palamaan kehosta ja ajattelinkin käydä mittauttamassa rasvaprosenttini ja verrata sitten 10 viikon päästä tuloksia. Raportteja voin kirjoittaa joskus tänne blogiin jos teitä vielä jaksaa minun liikuntaspurttaukset kiinnostaa..
Kymmenen päivän päästä se alkaa, jihaa!!


18 kommenttia

 1. GO MAMA! Vastahan sä synnytit ja oot ku bikini fitness kisoihin menossa, ARVOSTAN!

  VastaaPoista
 2. Jee jee, hengessä mukana. Mä aherraan hiljaa yksin salilla, kivaa sekin :) Tosi mukavaa päästä lukemaan jatkojuttua. Tseppiä ja hyviä lenkkikelejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Voi kun tulisi jo lämpimämpi niin lenkkeily olisi vieläkin mieluisampaa :)

   Poista
 3. Hei, ihan mielenkiinnosta kyselen, osaatko sanoa sopiiko noi ohjelmat imettävälle henkilölle? Ja onko helppo pitää treenitahti ohjelmanmukaisena vaikka kaksi pientä lasta? Houkuttais kovasti itsekin aloittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sopii. Niitä muokataan milestäni hieman imettävälle sopiviksi. Niin meidänkin ryhmässä tapahtui :)
   Treenitahti oli kyllä ihan helppo pitää lapsien kanssa, kun kotoota löytyy ymmärtäväinen mies <3

   Poista
 4. Tsemppiä hurjasti koitokseen:) Itsekin olen aivan hurahtanut urheiluun ja koviin treeneihin! On se vaan treenaaminen niin kivaa:) Ehdottomasti kiinnostaa lukea jatkossakin postauksia aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän jää vähän niinkuin koukkuun ja mitä enemmän hiki lentää, sen parempi fiilis!! ;)

   Poista
  2. Tuo kyllä pitää niin paikkansa:)

   Poista
 5. Tervemenoa! Bc on ollut yksi mun parhaista liikuntakokemuksista ja nettivalmennuksista ikinä! Vedin syksyllä kaksi bc putkeen, tammikuussa yhden omatoimisen ja nyt otinkin sitten jo PT:ltä vuoden (kisa-)valmennuksen! Sitä en tosin enää Fitfarmilta. Voi, näihin jääihan koukuun! Ja nuo bc ulkotreenit on ihan huippja! Mun mies kävi mun kanssa syksyllä hoputtamassa mua mäkitreeneissä ym :)
  Mahtavaa treenimatkaa sulle! Tulee varmasti tosikivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kuullostaa erittäin lupaavalta! :) Toivottavasti se on myös minulle mieleinen ja sopiva vaihtoehto :)

   Poista
 6. Tsempit haasteeseen! Vaikkakaan en nää sinussa piiruakaan rasvaa missään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sitä löytyy joka paikasta ;) Ajattelin mennä nyt rasvaprosentin mittaukseen ja katsoa mitä tämän tulevan 10 viikon aikana tapahtuu.. :)

   Poista
 7. Tsemppiä haasteeseen! Itsellä käyny useasti tuo kyseinen valmennus mielessä, mutta sen verran hyviä tuloksia saanut lman personal trainerin kanssa että katsotaan tätä valmennusta syksyllä!
  Oma liikunta hurahdusta saan myös kiittää fittfarmia, aloitin Lite Movella ja siitä in shape perään. Enää en ikinä halua palata vanhaan epätervelliseen elämään!
  Toivottavasti blogissa nähdään bc tuloksia :)

  -Pauliina

  VastaaPoista
 8. Kyllä kiinnostaa lukea myös liikunta-aiheisia postauksia :) hienoa seurata kuinka olet saavuttanut tavoitteita,tästä saa itsekin motivaatiota. Viitsisitkö mitata teidän takan laatan leveyden ja korkeuden,ollaan itsekin suunniteltu ottavamme tuollaisen takan missä on puulokero,tosin takan pitäisi olla korotettu malli ja siksi laatat mietityttävät vielä,kiitos jo etukäteen! :)
  Ellen

  VastaaPoista
 9. Vautsi!!! Näytät jo nyt hyvältä, ihastelen sun innostusta.
  Kuulostaa niin hyvältä tuo ohjelma :)

  VastaaPoista
 10. Näytät nyt jo todella hyvältä, mutta tsemppiä reeneihin :)

  VastaaPoista
 11. Kiinnostaa kyllä myös nämä liikunta/syömispostaukset :) Tsemppiä treeneihin, näytät tosiaan nyt jo todella hyvältä!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.