Fitfarm Bikini Challenge- alku ja mietteitä

16. huhtikuuta 2014Tyhjää lyö.. No ei kai! Tämä tyttö on niin täynnä energiaa ja tarmoa että! Tästä se jälleen kerran lähtee ja käynnistyy: uusi 10 viikon battle kroppa vs pääkoppa. Tällä tarkoitan sitä, että kaikkihan on kiinni omasta päästä ja siitä, miten jaksaa keskittyä ja uskoa tähän uuteen 10 viikon koitokseen. Fitfarmin Liten aikana oma jaksaminen ja uskominen alkoi horjua viikolla 8, kun satutin alaselkäni pahasti enkä päässyt kahteen viikkoon salille. Nyt salitreeniä on vähemmän kuin Liten aikana ja pääsen enemmän rasittamaan kroppaa ulkona ja kirmaamaan meidän pihalla hyppien ja pomppien. Kyllä naapureilla on varmasti naurussa pidättelemistä ja varmasti miettivät uusien naapurien outoutta, kun minä vedän kovaa rappus- ja nousutreeniä terassille ylös nousten ja alan tullen.

Ruokaohjeet on vastaanotettu erittäin hyvällä mielin! Ne eivät ihan hirveästi muutu siitä mihin olen nyt tottunut, mutta pientä hienosäätöä joudun tekemään. On siinä taas opettelemista, kun täytyy muistaa päivän ruoat ja määrät ulkoata. Nyt olen tätä valmennusta ja sen ruokaohjeita noudattanut viime perjantaista lähtien ja hyvältä on tuntunut. Vatsa toimii ja on täysi. Nälkä ei siis kerkiä vielä tässä alkuvaiheessa tulemaan.


Myös saliohjeet näytti rankoilta ja hyviltä ja niitä on jo tullut testattua muutaman kerran. Voin sanoa, että kovana salilla kävijänä kyllä tuntui. Pientä alkukankeutta varmaan 3 viikon salitauon jälkeen ;) Katsotaan miten selkäni näihin treeneihin suhtautuvat. Aloitan pienemmillä painoilla ja lisäilen niitä sitten siten, miten selkä niihin tykästyy. Tarkoitus olisi kumminkin jokaikinen treeni vetää täysillä ja se unelmakroppa mielessä. Eilen kokeilin kesäkuun sambakarnevaaliasuani ja hommia riittää, että tämä tyttö siinä vielä upealta näyttää.

Joten lähdempä tästä sitten aamusalille ja vähän lisää hikoilemaan!6 kommenttia

 1. Kuulostaa kivalta! Tykkäsin itsetosi paljon bc ulkotreeneistä ja viime syksynä tulikin vedettyä niitä mäkitreenejä ym tuollamaastossa! Ja omalla takapihalla sit askelkyykkykävelyä...ja kyllä meillä naapureita hymyilytti!
  Tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minä ja kokeilin ekan treenin toissapäivänä ja vedän sen huomenna uudestaan aamulla, kun kaikki on töissä ;)

   Poista
 2. Moikka! Osaatko sanoa onko tossa bcssä gluteeniton vaihtoehtoa? Haluisin alottaa sen mahdollisimman pian, mutta mistään ei nää ja ne on hitaita vastaamaan fitfarmilta.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Lihaton ja maidoton löytyy, joten varmasti tekevät myös gluteenittoman vaihtoehdon luultavasti vain sinulle :) Ainakin luulisin!

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.