Hyvää Vappua!

29. huhtikuuta 2014
Tämä kuukausi on yhtä juhlaa! Ensin vietettiin pääsiäistä ja nyt päästään juhlimaan vappua. Vappuun kuuluu tottakai sima, skumppa, tippaleivät ja ihanat itsetehdyt munkit. No tänä vuonna minulla on hieman erilainen vappu tiedossa, koska en aio poiketa Bikini Challenge valmennuksen ruoista, vaan jatkan samallalailla kuin tähänkin asti. Joten minulta jää tänä vuonna nauttimatta kaikki herkut ja alkoholit, mutta se ei kyllä harmita yhtään. Muut voivat nauttia niistä minun puolestani. Vappupäivänä perinteisesti menemme koko suvun kera syömään kaupunkimme yhteen parhaasta ravintolasta ja sekin eroaa minulla nyt edellisistä vuosista sen verran, että aion syödä hyvin terveellisen annoksen ravintolassa noudattaen ruokavaliotani.

Katoin meidän keittiön pöydälle valmiiksi vapun kunniaksi pienet shampanjatarjoilut vieraille, jotta kaikki pääsevät kilistelemään yhdessä hauskaa vappua. Samalla voimme skoolata myös ensimmäistä kertaa meidän uudelle talolle ja näin juhlistaa talomme valmistumista samalla. Lisää valmistumista juhlimme sitten enemmän kesällä, kun pidämme muutamat tuparit.
Joten oikein hauskaa vappua kaikille blogini lukijoille ja vierailijoille!!

Kippis! Skål! Cheers!


9 kommenttia

 1. Hih! Eilen kuvailin aika samantyyppisiä vappukuvia. ;) On meillä niin samanlainen tyyli. :) Iloista vappua teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 2. Mistä teidän ihana sampanja vati on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu viime vuoden Asuntomessuilta :)

   Poista
  2. Kaunis koti teillä, samanlainen maku kuin meilläkin. Olemme kanssa aloittamassa rakennusprojektia ja loppusyksystä pitäis päästä muuttamaan.
   Ostin tänään juuri ihan samanlaisen sampanjacoolerin, countryfield näytti olevan merkki :)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.