Kartell valkoinen Francois Ghost peili

14. huhtikuuta 2014
Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Tälläiseksi voisin kuvata kohtaamistani Kartellin peilien kanssa. Kauan niistä on tullut haaveiltua ja unelmoitua. Varsinkin sitä yhtä, nimitääin Kartellin Francois Ghost peiliä isossa ja pienessä koossa. Peiliä valmistetaan monessa eri värissä ja meiltähän kotoa löytyy Kartellia pelkästään kirkkaana ja yksi valkoinen pöytä. Valkoisesta Invisible Side-pöydästä innostuneena ihastuin tähän kyseiseen peiliin valkoisena. Kirkkaana se on varmasti myös hieno, mutta valkoisena se on upea!
Minulle tarjoutuikin upea mahdollisuus tehdä yhteistyötä Valomaailman kanssa ja tämän yhteistyön kautta päätin tilata meille tämän kyseisen peilin vihdoinkin monen vuoden jahkailun jälkeen. Ensiksi pohdin, että haluaisimmeko sen pienemmässä vai isommassa koossa, mutta päädyin lopulta pienempään kokoon, koska valmis paikka oli jo katsottu. Pienemmälle peilille jäi kokoa 65 x 79cm ja se löysikin erittäin oivallisen paikan näin aluksi meidän lipaston päältä. Pääsiäisenä meillä on aikaa hyvin laittaa kotiamme taas parempaan kuntoon ja silloin peili löytää paikkansa makuuhuoneen seinälle.
Kartellin Francois Ghost peili valkoisena on kyllä täydellinen meidän valkoiseen makuuhuoneeseen ja olen niin tyytyväinen tähän peiliin ja yhteistyöhön Valomaailman kanssa. Jos Valomaailma on teille ihan tuntematon yritys, niin kannattaa kurkkia heidän kotisivuille tästä ja heidän Facebook-sivuille. Heidän valikoimasta löytyy Kartellin tuotteita ja muita ihania sisustustuotteita.19 kommenttia

 1. Voi miten kaunis peili! Ja sopii teille täydellisesti :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis peili ja todellakin näyttää siltä kuin teillä olisi aina ollut. Niin hienosto sopii paikalleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saga kauniista sanoista <3 Peili on kyllä ihana :)

   Poista
 3. Niin upea,just ihana teille. Nii upea et täytyy huokaista♥

  VastaaPoista
 4. Kaunis peili ja sopii tuohon tilaa todella hyvin. :)

  VastaaPoista
 5. Tuo peili on kyllä mitä kaunein <3

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis <3 Teillä on kyllä aivan mielettömän upea makuuhuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marit <3 Pikkuhiljaa makuuhuone alkaa näyttää siltä miltä haluan :)

   Poista
 7. Kyllä on hieno :) sopii hyvin makuuhuoneenne tyyliin! :)

  VastaaPoista
 8. What an amazing bedroom!

  Melanie xx outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.