Meidän valkoinen Ikean Bestå tv-taso

21. huhtikuuta 2014Olen saanut hurjasti kyselyä meidän Ikean tv-tasostamme. Ajattelin vastaa kaikille näin postauksen muodossa niin ei tarvitse jokaiselle erikseen vastaa. Tästä postauksesta löytyy myös lisäkuvia tasostamme mitä on myös paljon toivottu ja pyydetty.

Eli tv-tasonamme toimii siis Ikean Bestå-sarjasta koottu kahden lipaston jono. Tämä sama lipasto löytyy myös eteisestämme, niinkuin ehkä muistatte eteis-postauksesta? Olemme asettaneet kaksi lipastoa yhteen, jolloin koko tv-tason pituus on 240cm. Tv:n takaa löytyvä seinä on 3 metriä pitkä, joten halusin tarpeeksi pitkän tason tv:n alle, jotta saisimme lisää säilytystilaa. Lipastot on siis 120cm leveät. Asetin lipaston päälle kaksi Bestå - sarjaan kuuluvaa valkoista 120cm pitkää lasia, jotta liapston päällinen pysyisi kuosissa. Lasi on ollut tosi helppo pitää puhtaana ja se ei ole ihmeemmin pölyä keränyt. Naarmuja lasin ei ole vielä yhtään tullut, lasi on sen verran paksua ja kestävää. 

Lipastosta löytyy ylemmät lokerot vetolaatikoina ja alaosasta avattavat ovet. Ovien takaata löytyy lipaston pohja ja yksi hylly, eli tavaraa saa laitettua oven taakse kahteen tasoon. Lipasto on väriltään korkeakiiltovalkoinen ja olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä valintaamme. Muistan, kun pohdin että ottaisimmeko matalan vai korkeamman tason ja nyt olen kyllä todella tyytyväinen korkeaan valintaan. Mitä korkeampi, sitä enemmän säilytystilaa ja tavarat saavat olla lipaston päällä rauhassa, koska tyttömme eivät niihin yllä.

Tässä olisi lisää kuvia tasosta:

Toivottavasti tämä postaus vastasi teidän kaikkien ihanien kyselyihin.


16 kommenttia

 1. Meillä on juuri tuo sama tv-taso ja myös toinenkin Bestå meidän "lukunurkkauksessa". Yhä viiden vuoden jälkeen tykkään molemmista erittäin paljon :) hyvinä ovat säilyneet, hinta-laatusuhde on mainio!
  p.s teillä on kyllä kaunis koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Emma! <3 Me ollaan oltu ja todella tyytyväisiä tähän valintaan ja onneksi otettiin tuo korkeampi vaihtoehto :)

   Poista
 2. Oon vähän kade tuosta ihanasta Cabochesta :D

  VastaaPoista
 3. Ihana se on, ja kunnon kokoinen! Mä oon yrittänyt muutamaankin otteeseen etsiä tohon omaan Bestå:aani 60x38 ovia, mut en hitto vie ole ainakaan Ikean sivuilta löytänyt. En tiedä onko sitten lopetettu koko ovet vai enkö vaan löydä niitä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli sama ongelma vanhan tv-tason kanssa. Ovia ei löytynyt, joten päädyttiin ostaa uusi :)

   Poista
 4. Kipeytyykö teillä niskat tv:ä katsellessa, kun istumasuunta ei ole sinne päin? Meilläkin on toinen sohva noin tv:n nähden ja mielestäni siitä voi katsella telkkaa vain makuuasennosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä oo kipeytynyt yhtään :) Meidän vanhassa asunnossa oli televisio samallalailla, joten ollaan varmaan totuttu ;)

   Poista
 5. Uusi blogisi lukija; aivan upea koti teillä! Bestå hakusanalla tänne eksyin ja kyselenkin, että oletteko kiinnittäneet senkkiä seinään vai onko ihan tukevaa tekoa?

  VastaaPoista
 6. Upean näköstä on <3 itsellä myös aikeissa ko. taso. Onko noissa siis laatikot ja kaapit, mietin vain että dvd-soitinta käyttäessä kaappi olisi käytännöllisempi. Kiitos jo vastauksesta etukäteen :)

  VastaaPoista
 7. Hei! Muistatko mistä olet tuon ihanan maton hankkinu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Se on Chic-matto, jonka itseasiassa laitoin juuri myyntiin :) http://www.huuto.net/kohteet/chic-matto-valkoinen-koko-160x230-lohja/440953126

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.