Pihan nykytilanne ja suunnittelua

5. huhtikuuta 2014Kohta olisi aika aloittaa tämän suuren projektin viimeinen vaihe, eli pihan tekeminen. Paljon on asiaa pyöritelty ja mietitty mitä sitä omalle pihalleen haluaisi ja mitä materiaaleja sitä haluaisi käyttää. Olemme myös ottaneet selvää eri vaihtoehdoista ja niiden hintaeroista. Vertasimme esimerkiksi mikä hintaero asfaltilla ja pihakivetyksellä on. Olemme jo rakennusvaiheessa pohtineet pihamme kohtaloa ja mitä minnekin laitetaan. Olemme päässeet hyvään yhteisymmärrykseen jo heti alussa eli suunnitelmat alkavat olemaan aika selvät. Mitään tiettyjä kukkalajikkeita ei ole mietittty, vaan olemme pyörittäneet suurien elementtien päämateriaaleja ja terassin kohtaloa.

Maatyöt tulemme aloittamaan noin parin viikon päästä, hieman tietenkin riippuen säistä. Jos yöpakkase jatkuvat kauankin, niin silloin siirrämme matöiden aloitusta vielä hieman pidemmälle. Tekijän olemme jo ajoissa tilanneet tekemään pihamme kuntoon ja nyt vain odotellaan, että hommat pääsisivät käyntiin. Tuijatilaus on tehty ja muut tilaukset lähtevät pian matkaan. Tämän ja huomisen illan aion pyhittää täysin pihan suunnitteluun, heti kun vaan saadaan lapset nukkumaan.

Eli suurta romantiikan poikasta ei tälle illalle ja huomiselle illalle ole tiedossa ;)
Tässä oli kuvia miltä pihamme tällä hetkellä näyttää. Savottaa riittää!!


6 kommenttia

 1. Heips! Meillä on myös pihasuunnittelu menossa. Paljonko oli eroa kivetyksellä ja asfaltilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Ero riippuu siitä missä asut ja tekijöistä, mutta meidän pihaan olisi ero ollut huomattava ja asfaltti olisi edullisempi vaihtoehto.

   Poista
  2. Kiitos! Tuota vähän uumoiltiinkin.

   Poista
 2. Miten iso teidän tontti onkaan? Meilläkin sama vaihe menossa ja suunnitelmat on selvillä - vain toteutus puuttuu. Suuren tilan haukkaa uima-allas sekä siihen liittyvä terassi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tontti on noin 840 m2 iso.

   Uima-allas vie kyllä hurjasti tilaa, mutta on varmasti upea! :)

   Poista
 3. Moikka! Mitä tuija lajiketta tilasitte ja minkä hintasia oli kpl? Ollaan myös mietitty kovasti mistä ostaisi kun hinta haarukka iso 5,95€-23€ samassa lajikkeessa hinta eroja.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.