Teetetyt mustavalkoiset laskosverhot keittiöön

19. huhtikuuta 2014
Vihdoinkin olemme saaneet keittiöömme verhot. Kauan olen jo haaveillut teetetyistä, oman maun mukaan suunnitelluista mustavalkoisista verhoista ja nyt ne vihdoinkin sain kotiimme. Minulle nimittäin tarjoutui loistava tilaisuus tehdä yhteistyötä paikallisen lohjalaisen yrityksen Tyyki & Tuoli:n kanssa ja heiltä tilasin meidän keittiöön mittatilaustyönä laskosverhot. Kauan tuumailin millaiset verhot haluaisin keittiöömme. Meillä on nimittäin keittiön ikkunassa sälekaihtimet, joten mitenkään pimentäviä verhoja emme tarvineet. Enemmänkin esteettisestä syystä halusin keittiöömme kauniit verhot ettei keittiö näyttäisi niin teolliselta ilman verhoja. 


Niinpä marssin Tyyki & Tuoli:iin ja tein tilauksen keittiön verhoista. Ikkunoidemme koko on 100 x 120cm, mutta huomioitavaa oli, että halusin verhojen tulevan yli ikkunoiden ja näin peittävän koko ikkunan ja vähän yli. Myös korkeudessa halusin huomioida seikan, että verhot tulisi melkein tasoon asti, kun ne on täysin avattu. Harvoin sitä tulee verhoja pidettyä kokonaan auki, mutta mielummin liian paljon kangasta kuin liian vähän. Kävimme liikkeessä ihanan Eijan kanssa kangasvaihtoehtoja läpi ja päädyimme lopulta pellavaiseen valkoiseen kankaaseen. Tiesin haluavani vaaleat verhot jatkamaan talomme vaaleaa ilmettä, mutta halusin verhoihin pientä ekstraa ja ilmettä. Sitä saatiin ehdotuksestani lisäämällä verhon reunaa kiertämään musta, paksuhko nauha.
Ja kylläpä näistä verhoista tulikin sitten upeat!! Olen niin tyytyväinen lopputulokseen ja niiden toimivuuteen. Verhoista tuli juuri sellaiset mitä olin villeimmissä unissani toivonut ja ne ovat niin kauniit + erittäin helppokäyttöiset. En voi kun suositella Eijan palveluja ja varmasti tulen jatkossakin käyttämään heidän ompelupalvelua, jos siihen tulee tarvetta. Työn jälki loistavaa ja vielä loistavampi palvelu!

Tästä pääset Tyykin&Tuolin Facebook - sivuille!


20 kommenttia

 1. Aivan upeat, tykkään tosi paljon tuosta mustavalkoisesta tyylistä. Hieno toteutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Itse olen ja erittäin tyytyväinen lopputulokseen :)

   Poista
 2. Saako ne pestyä? Mietin vaan että miten toimii hellan läheisyyden kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa pestyä ja hyvin toimii tuossa hellan lähellä, koska välimatka on kumminkin tarpeeksi pitkä ja eihän niihin oikein mitään voi lentää kun ovat aina tuolla ylhäällä ruokaa tehdessä :)

   Poista
 3. Upeat. Musta väri on kivana piristeenä! :) Sopii kyllä hienosti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna <3 Oli kiva saada jotain muutakin väriä kotiin, koska valkoisena verhot olisi ollut tosi pliisut :)

   Poista
 4. Erittäin ryhdikkäät ja tyylikkäät

  VastaaPoista
 5. Ne on täydelliset, just miun maun mukaan <3

  VastaaPoista
 6. Oikein onnistuneet ja varsinkin mustasta nauhasta tykkään. Ryhdistää verhoa kivasti. Onko sinulla Silent Glissin vai jonkun muun mekaaniset osat? Itse olen niitä käyttänyt jo yli 20 vuotta. Kankaita vain vaihtelen ja pätkin tarvittaessa lyhyemmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään muista minkä niminen kiinnityssysteemi on, mutta on toiminut loistavasti :)

   Poista
 7. What an amazing kitchen you have ! So beautiful !

  Melanie xx www.outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista
 8. Moi. Onpa upeat verhot, tämmöisistä olen itsekin haaveillut. Millä tavalla olet kiinnittänyt ikkunaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhot on tarralla kiinni telineessä, joka taas on kiinnitetty seinään poraamalla :)

   Poista
 9. Erittäin kaunis valkoinen keittiö.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.