Valkoiset ja hopeiset pääsiäiskoristeet - hyvää pääsiäistä!

17. huhtikuuta 2014Meillä ei kotona ole koskaan sen suuremmin pidetty esillä minkäänlaisia pääsiäiskoristeita. Tämä johtuu ehkä siitä, että en ole vain onnistunut löytämään kauniita koristeita, jotka sopisivat meidän kotiin. Yleensä pääsiäiskoristeet on aika värikkäitä ja värikkäissä ei ole mitään vikaa. Ne ei vain ole minua varten vaan mielummin koristelisin kotimme hillityillä väreillä. Tämän vuoden pääsiäsikattauksemme on keltainen ja siinä on tarpeeksi räväkkyyttä meidän pääsiäiseen. Aion myös pääsiäiseksi leipoa ihanan makean ja maukkaan keltaisen sitruunajuustokakun, joka sopii maultaan ja väreiltään kattaukseemme täydellisesti.

No tänä vuonna minua vihdoinkin onnisti, kun vierailin ihan paikallisessa Prismassa, mistä bongasin ihanan hillityt pääsiäiskoristeet. Paketista löytyi 10 erilaista muna- ja pupuaiheista koristetta, jotka voisi laittaa roikkumaan esimerkiksi sisällä oleviin koristeoksiin tai pajunkissoihin. Itse asetin puput ja munat Riviera Maisonin kromisen pikkuisen tarjoilukuvun alle. Bongasin tämän tarjoiluastian ja kauniin kynttilänjalan Cobellon outletista ja kotiutin ne samantien meidän keittiön pöydälle.


Hei vaan hei kaikille kameran kanssa! :D


Vielä ensi vuodeksi jäisi etsittävää, nimittäin haluaisin jostain bongata valkoisia ja hopeisia munia. Niitä en ole mistään onnistunut löytämään ja ei haittaisi vaikka koristemunat olisi isompia ja niissä olisi jonkunlaista blingiä mukana. Eli jos jossain sellaisia on, niin vinkatkaa ihmeessä minulle asiasta! Uudenmaan sisustuskauppoja olen kiertänyt ja vielä ei ole etsinnät tuottanut tulosta..

Tämän myötä haluan toivottaa kaikille oikein rauhallista ja hauskaa pääsiäistä! Palailen blogin ääreen taas lauantaina uuden postauksen kera! Nähdään siis silloin taas!


10 kommenttia

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.