Valkoiset Sia:n kiiltävät hortensiat eteisessä

28. huhtikuuta 2014Ajattelin näin kevään ja alkavan kesän kunniaksi piristää meidän eteistä ja asettaa Ikean valkoisen lipaston päälle hieman kukkasia tuomaan kesän tuntua. Olen jotenkin aina ollut hyvin vastaan muovikukkasia. En edes tiedä miksi, koska ne ovat hyvin käteviä ja mitä parasta, helppohoitoisia! Niinpä aikoinaan käänsinkin kelkan kohti uusia tuulia ja ostin kotiimme aikaisemmin jo Iskusta valkoiset hortensiat takan viereen ja nyt naapurikaupungin sisustusliikkeestä -70% alennuksessa olleet Sian kauniin valkoiset silkkikukat. Nämä silkkikukat on kyllä todella kauniit ja herkät! Minusta ne sopivat hyvin tuohon Zaran hopeiseen maljakkoon ja piristävät kivasti eteistä. Iltaisin on kiva sytyttää pimeän tullen tuikkuihin kynttilät palamaan, jolloin kynttilöiden valo osuu näihin silkkikukkasiin ja saa ne hienosti kimaltamaan hämyisissä oloissa. Myös auringonvalo osuessaan heijastuu kauniisti kukkasista ja niissä olevista kimalteista. Vähän lisää taas blingiä kotiimme.

11 kommenttia

 1. Upeaa! Minäkin katsoin jossain noita Sian kimaltavia kukkia. Harmi, etten ostanut. :)) Tosi nätit teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Itseä harmittaa etten tajunnut ostaa lisää kun oli -70% :D

   Poista
 2. Ihania kukkasia sopivat hyvin kokonaisuuteen. Olisin kysynyt onko lipasto kiinnitetty seinään ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lipasto ei ole kiinnitetty seinään. Lipastossa on erittäin tukevat, koko lipaston levyiset raudat pohjassa, jotka on hyvin kestävät.

   Poista
 3. Onpa ihana eteinen! Hyvää vapun odotusta :)

  VastaaPoista
 4. I love transparent chairs !

  Melanie xx www.outofstandards.blogspot.fr

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.