Vauvan joululahja - Stokke Tripp Trapp

10. huhtikuuta 2014
Meidän pikkuinen tyttö sai viime vuonna erittäin tarpeellisen joululahjan. Joulupukki toi hänelle nimittäin valkoisen Stokken Tripp Trapp-syöttötuolin, ihan niinkuin vanhempi tyttömmekin sai hänen ensimmäisenä jouluna. Tälläiset hyötylahjat ovat kyllä ihan parhaimpia lahjoja ja tuolillekin löytyy jo käyttöö, kun nuorempi tyttömme on jo yli 5 kuukautta vanha. Kyllä aika vaan kuluu niin nopeasti!
Tämä Stokken tuoli on kyllä ollut niin hyvä ja olen todella tyytyväinen, että toivoimme sitä viimekin vuonna lahjaksi. Olisin halunnut kummallekin tytölle samanlaiset päälliset tuoleihin, mutta valitettavasti vanhemman tyttömme ruutukuvioinen päällyste on ollut viime vuoden kausiväri ja -kangas, joten sitä ei ollut tänä vuonna enää saatavana. Niinpä valitsin tähän tuoliin tämän vuoden kivoimman kuosin, eli tyttömäisen pallokuosin. Mutta ei tämä pallokuosi yhtään hassumpi ole ja kun vanhempi tyttömme on kohta valmis luopumaan oman syöttötuolin vauvaosasta ja pehmusteesta, voin ottaa hänen pehmusteensa ja laittaa sen nuorimmaisen pehmusteen tilalle.

Aika söpöjä ovat molemmat!


10 kommenttia

 1. voi,niitä ruutukankaita oli kodin ykkösissäkin vielä.. sun olis pitänyt huudella täällä niiin olis tiennyt ja vaikka käynyt ostaas ja postittaa sullle;) Meillä on kans toi valkonen tripp trappi ja se ruutu pehmuste,ja mä niin tykkään niistä.. muutaman viikon päästä pääsee meilläkin käyttöön,vaikka kasattuna on ollu enneku neiti edes synty.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi pylly! :D Tuon kun olisi tiennyt. Mielestäni joka paikan katoin. No on tuo pallokuviokin tosi kiva ;)

   Poista
 2. Voi, teillä on kyllä niin kaunista, selkeää ja valoisaa. Pidän hyvin paljon kotinne värimaailmasta.
  Meiltäkin löytyy tuollainen valkoinen Tripp Trapp, tosin enää se ei ole kovin valkoinen ruokatäplien vuoksi :) Poika on niin kova sotkemaan, kun on lähes koko ikänsä vain sormiruokaillut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sikurina! <3

   Voin kertoa, että ei meidän ensimmäisen tytön valkoinen syöttötuoli ihan uudelta enää näytä ;) Mutta se kuuluu asiaan!

   Poista
 3. TrippTrapp on kyllä hyvä ja mainio lahja vauvoille. Meilläkin esikoinen sai sellaisen ekana jouluna. Edelleen se on 5-vuotiaalla kuopuksella käytössä. Harmi kun siihen aikaan ei ollut vielä valkoista väriä. Nuo pehmusteetkin on nykyään parempia,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamalta kaverilta löytyy tämä TT ja heilläkin se on mennyt kauan, vaikka lapsi on kasvanut hurjaa vauhtia. Monikäyttöinen ja pitkäikäinen siis :)

   Poista
 4. On kyllä pitkäikäinen! Meillä tuoli on nyt eskarilaisen koulupöydän ääressä ja toinen ruokapöydän päässä lapsivieraita varten. Mietin jo hetken joko luopuisimme toisesta, mutta on niin hyvä ja monikäyttöinen tuoli etten raaski! Siinä pystyy aikuinenkin istumaan hyvin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teillä on ollut todella pitkässä käytössä, mahtavaa!! :) Meilläkin pyritään siihen ja eihän sitä tiedä jos vaikka yhden lapsen vielä joskus saisi ;)

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.