Fitfarm Bikini Challenge viikko 2.

2. toukokuuta 2014
Minun Bikini Challenge ura on lähtenyt hyvillä mielillä käyntiin! Mitään romahduksia ei ole ensimmäisen kahden viikon aikana tapahtunut, selkä ei ole yhtään vaivanut ja kaikki on mennyt kuin rasvattu. Kyllä kannatti tuon Liten loppu huilailla, että sain selkäni kuntoon. Ilman lepoa ja taukoa selkäni ei varmasti olisi kuntoutunut tähän valmennukseen. Joten nämä kaksi viikkoa on ollut aika hyviä viikkoja fiiliksen ja menon suhteen. 


Ensimmäiset kaksi viikkoa on liikunnan osalta mennyt loistavasti. Olen jaksanut tehdä salitreenejä 3 kertaa viikossa, ulkotreenejä pari kertaa viikossa + vielä aamuairobiset lenkit 3 kertaa viikossa. Hyvin on siis motivaatiota ja intoa löytynyt tähän alkuun ja näiden liikuntojen lisäksi viikkotreeneihin on kuulunut myös kesäkuun sambakarnevaaleille treenaaminen. Olen myös muistanut pitää viikossa tarvittavia lepopäiviä, jolloin en ole harrastanut liikuntaa ollenkaan. Ajattelin tänne lisätä heiaheia:ssa pitämääni liikuntapäiväkirjaani. Tästä näkee hyvin mitä olen tehnyt ja milloin. Näin muistan ja pitää ne tarvittavat lepopäivät.
Mitä ruokailuun tulee, olen myös sen osalta jaksanut tsemppailla ja noudattaa ohjeita. Tämä Bikini Challengen ruokavalio ja ruokailutapa sopii minulle todella hyvin ja mitään ylimääräisiä mielitekoja ei ole tehnyt mieli. Minulta kysytään usein sähköpostitse joudunko kärsimään paljosta nälästä ja riittääkö ruoka. Mihinkään yksityiskohtiin en voi enempää mennä, mutta sen voin kertoa, että aika hyvin olen näillä ruoilla pärjännyt. 

Jonkin verran nälkää on ollut huomattavissa omalla kohdalla, mutta se on hyvin yksilöllistä. Jotkut kärsivät turvotuksesta, jotkut tuntevat nälkää. Itse olen jo tammikuusta asti mennyt hyvin samanlaisella ruoalla ja tavoilla eteenpäin, joten itselle tämä ruokavalio ei ole ollut ongelma ja sortumisia ei ole tapahtunut niinkuin jollain toisilla on. Itse olen päättänyt ottaa sen asenteen, että sortumisia ei tulekaan tapahtumaan. Hyvin pärjäsin omalla ruoalla pääsiäisen, niinkuin tulen myös pärjäämään vapun, valmistujaiset ja juhannuksen. 


Mutta nyt niitä kaikkien odottamia muutoksia! Niitä on jonkun verran tapahtunut kropassani kahden viikon aikana. Muutokset on kumminkin vähäisempiä kuin Litessä, koska siinä minulla on jo montakymmentä senttiä lähtenyt kropasta ja tavaraa mistä lähteä ei löydy enää niin älyttömästi. Mutta tässä tulokset:

Paino: -500gr
Rinta: -2 cm
Vyötärö: -2,5cm
Lantio: -3cm
Pylly: -1cm


Tästä on taas erittäin hyvä jatkaa! Palailen taas kahden viikon päästä asiaan.


2 kommenttia

 1. Wau! Hyviä tuloksia olet saanut kyllä :) Ajattelin kanssa vetää BC valmennuksen syksyllä ennen häämatkaa! Saa vähän vaihtelua treeniin ja eikä se viime hetken bikini kuntoon viilaus kaan huono asia olisi :)
  -Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tsemppiä valmennukseen! Itse olen jo nyt hyvin tyytyväinen tähän valmennukseen.

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.