Hyvää Äitienpäivää!

10. toukokuuta 2014
Ajattelin näin huomisen äitienpäivän kunniaksi asettaa ihania, valkoisia ja persikan värisiä ruusuja esille alennusmyynneistä bongaamaani Riviera Maisonin XL-kokoiseen shampanjacooleriin. Huomenna on juhlapäivä ja minusta äitienpäivä on yksi hienoimmista juhlapäivistä. Tämä on minun mielipiteeni, mutta mielestäni äitejä voisi juhlistaa useammin kuin kerran vuodessa, niin tärkeää titteliä he kantavat. Tällä tarkoitan sanaa "äiti". Yksi parhaista ja ikimuistettavista hetkistä minun elämässäni on se hetki, kun vanhempi tyttömme ensimmäisen kerran sanoi: "Äiti". Voi että sitä ilon ja ylpeyden tunnetta, kun oma lapsi sen ensimmäisen kerran sanoo. Nykyään tyttö sanoo sitä päivittäin ja kun hän innostuu, huutaa hän tätä sanaa kovaa ympäri taloamme.

Itse olen jo muutaman vuoden käyttänyt oman äitini äitienpäiväkortissa yhtä tiettyä runoa, joka minua on koskettanut syvästi. Runo on lyhyt, mutta sitäkin kauniimpi ja ytimekkäämpi.

"Ei ole suurempaa rakkauden valaa kuin se,
että lapsesi sua halaa ja se,
että pienessä sydämessä sinulle juuri
on varattu paikka niin valtavan suuri."

Näiden kauniiden sanojen myötä haluan sanoa kaikille äideille, että viettäkää oikein ihanaa äitienpäivää huomenna!


4 kommenttia

  1. Hei! Eksyin jotenkin terassikalusteiden kuvahaun myötä blogiisi ja onneksi tein niin! Tästä tulee uusi inspiraation lähteeni. Olemme remontoimassa rintamamiestaloamme ja kaikki uudet ideat ovat tervetulleita. Ihan ensimmäisissä postauksissasi jutussa Artekin tapahtumasta oli kuva raidallisesta ruokapöydästä, jossa oli värikkäitä tuoleja ympärillä. En onnistu löytämään tuon pöydän tietoja mistään. Mikähän se on, muistatko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti itselläni ei ole tietoa valmistajasta, kannattaa lähettää Artekille viestiä ja kysyä pöydästä :)

      Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.