Miehen pinkki syntymäpäivälahja!

24. toukokuuta 2014
Luitte oikein! Mieheni täytti tänä vuonna 34 vuotta ja sai minulta syntymäpäivälahjaksi pinkin lahjan, nimittäin Electroluxin varsi-imurin. Olemme sopineet niin joulu- kun synttärilahjojen osalta, että mitään turhaa on turha ostaa. Meillä oli suuri tarve ostaa sekä tavallinen pölynimuri että varsi-imuri uuteen taloon. Niinpä ajattelin hoitaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla niinkuin sitä sanotaan ja ostaa varsi-imuri miehelle syntymäpäivälahjaksi.

Tarkoitukseni ei todellakaan ollut ostaa pinkin väristä, ei missään nimessä. Astuin kaverimme kodinkoneliikkeeseen sisään ja kerroin haluavani ostaa miehelle lahjaksi varsi-imurin. Niinpä siitä menimme imuriosastolle ja bongasimme sieltä tämän Electroluxin varsi-imurin, joka sattui olemaan juuri silloin tarjouksessa. Tämä pinkin värinen imuri oli juuri siinä esillä näytillä. Sanoin kaverillemme, että tehdään kaupat jos vain varastosta löytyy esim. harmaa tai ruskean värinen. Noh, tämä malli sattui sitten olemaan loppuunmyyty hyvän tarjouksen takia ja ainoa jäljellä oleva kappale oli juuri tämä pinkki. Ajattelin, että otan sitten hieman kalliimman mallin, mutta kalliimpi oli yli 100€ kalliimpi kuin tämä pinkki. En alkanut toisesta väristä 100€ lisää maksamaan niin laitoimme pinkin pakettiin ja otin varmuuden vuoksi kuitin mukaan. Kaverimme sanoi, että jos mieheni ei pinkkiä kelpuuta niin vaihdetaan sitten johonkin muuhun.

Mieheni syntymäpäivänä pakettiin avattiin ja minua jännitti mieheni reaktio tosi paljon. Kun hän paketin avasi ja otti esille pinkin varsi-imurin, odotin hänen toteavan: " Et ole tosissasi!". Mutta reaktio oli päinvastainen! Mieheni oli hyvin tyytyväinen ja sanoi varsi-imurin tulevan tarpeeseen. Hän totesi lopuksi, että väri on hyvä ja kaiken EI tarvitse olla valkoista. Mutta enhän minä edes valkoista lähtenyt metsästämään ;)6 kommenttia

 1. Heh, joo se kannattaa laittaa miehelle lahjaksi kaikki käytännölliset ja tarpeelliset hankinnat ja omassa lahjalistassa vähän soveltaa sitten :)tutulta kuullostaa selittelyt ;) onneksi en ite oo saanu vielä synttärilahjaksi talvirenkaita.. sitä ootellessa :)

  T. Heli

  VastaaPoista
 2. Olen haaveillut varsi-imurista. En ehkä pinkistä, mutta sinun saappaissasi olisin tehnyt tilanteessa samoin. :D Hyvä mies sinulla, kun ei tuollaisiin takerru!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ;) Ymmärsin kyllä tilanteen kun selitin ja naureskeli :D

   Poista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.