Minun syntymäpäivä!

30. toukokuuta 2014Huomenna se päivä koittaa, nimittäin minun 29-vuotis syntymäpäivät. Viimeistä vuotta kahdenkymmenen puolella. Itse olen aina miettinyt, että kun sitä täyttää 30 vuotta niin sitten ei ole enää paluuta. Nuorena kolmekymppinen tuntui vanhalta. No ei tässä kyllä vielä ihan hirveän vanha olo ole, vaikka täytänkin huomenna jo 29 vuotta. Tästä pitää siis vielä nauttia, kun ikä alkaa kakkosella, sitä tuntee itsensä vielä niin nuorekkaaksi ja freshiksi ;) Ikä alkaa kirjaimellisesti näkyä kasvoilla. Ei ole niin heleä ja kaunis iho kuin ennen. Miehethän käyttävät sanontaa, että "kilometrit näkyy kasvoista". No joo, näinhän se on.
Huomenna meillä oli ohjelmassa mieheni sukulaisen ylioppilasjuhlat ja sen jälkeen meidän piti juhlistaa minun syntymäpäiviä ihan kahdestaan. Viimeksi olemme viettäneet kahdenkeskistä aikaa ennen ensimmäisen tyttömme syntymää, eli noin kaksi vuotta sitten. Mutta kohtalo kirjaimellisesti puuttui peliin ja nyt minulta jää sukulaisen ylppärit ja meidän kahdenkeskinen aika väliin. Kummatkin lapsemme saivat enterorokon juuri tällä viikolla, joten suunnitelmat meni täysin puihin ja oma harmitus on suuri. Mieheni menee edustamaan meitä juhliin ja juhlien jälkeen olemme kotona ihan nelisteen. No, tälläistä tämä elämä on ja katsotaan sitten heinäkuussa, jos vaikka silloin saisimme aikaan yhden illan ihan kahdestaan. Kun lapsi syntyy, yhteinen aikuisten aika on niin kortilla, että sitä ei edes aluksi tajuakaan. Näiden kahden vuoden jälkeen sitä todellakin osaa arvostaa, sitten kun sitä joskus pääsee viettämään. Sitä odotellessa!


Joten oikein hauskaa viikonloppua kaikille lukijoille ja juhlijoille!


5 kommenttia

 1. Enterorokon takia ei välttämättä tarvitse jäädä pois juhlista jos lapsilla ei ole kuumetta. Meillä on ollut pariin otteeseen ja ekalla kerralla olivat tosi kipeitä, rakkuloita paljon ja kuumetta, mutta toisella kertaa oli vain muutama näppylä. Ainakin päivähoitoon voivat osallistua voinnin mukaan, koska tarttuu jo ennen kuin oireitakaan näkyy, joten luulisi saman pätevän juhliin. Tossa vielä linkki jos et ole jo käynyt lukemassa http://www.sairaslapsi.com/sairaudet/enterorokko Toivottavasti saatte pian omaa yhteistä aikuisten aikaa :)

  VastaaPoista
 2. No tuossa olen hyvin erimieltä. Ei pidä mennä juhliin tartuttamaan muita, vaikka kuumeeton olisiki. Enterorokko on hyvin tarttuva tauti ja vaaraton terveille ihmisille, mutta esim. Diabetes riskiryhmiin kuuluville voi olla kohtalokas, tutkimuksien mukaanhan enterovirus on kytköksissä jollain tapaa enteroviirukseen. Eli siis vaikka ne omat pilkulliset kullannuput nyt ei itse satu olemaan kuumeessa niin en lähtisi muita tartuttamaan. Anteeksi kärkevyyteni, mutta ärsyttää puheet enterorokon vaarattomuudesta ja hoitoon viemisistä. Itse pelkään tautia kuin ruttoa :(T. Diabetes riskiryhmään kuuluvan lapsen äiti

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä kuin edellinen!Ei todellakaan pidä viedä lapsia juhliin tai mihinkään jos tuon sairauden on harmikseen saanut!Juurikin tuosta "diabetes-syystä"..ja ei joka sairauteen liity kuume,sairastaa voi muillakin tavoilla..viittaan tuohon eka kommentin eka lauseeseen!

  VastaaPoista
 4. Onnea synttärisankarille, vaikka kohtalo tekikin tepposet! Jospa saisitte vielä järkättyä extra-aikaa kaksistaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.