Pyöreä, pinkki pitsimatto tytön huoneessa

25. toukokuuta 2014
Meidän tyttömme huone on jo jonkin aikaa ollut ilman mattoa. Olen lattialla pitänyt valkoista lampaantaljaa tuomaan hieman pehmeyttä huoneeseen siksi aikaa, kun sopiva kaunis matto löytyisi. Kävinkin monessa paikassa etsimässä lastenhuoneen mattoa, mutta mitään sopivaa ei tullut vastaan. Halusin maton olevan hauska, tyttömäinen ja söpö; ihan kuin tytön huone mielestäni nyt on. Aluksi ajattelin hankkivani täysin valkoisen maton, mutta se olisi ollut liian helppo ja yksinkertainen valinta. Nyt kun tytön tapetti on hauska ja pirtsakka, tuli tulevan matonkin täyttää nämä kriteerit.

Kuin taikaiskusta minulle tarjoutui aivan mahtava tilaisuus tehdä yhteistyötä Pitsihelmi-yrityksen kanssa, joka valmistaa todella kauniita mattoja ja sisustustuotteita käsityönä eli virkattuja ja kudottuja pitsi-ihmeitä. Itseltäni kutominen luistaa jotenkin, mutta virkkaaminen on täysi kirosana ja virkkuukoukku loppujen lopuksi lentäisi varmaan seinään 5 minuutin virkkauksen jälkeen, hih! Pitsihelmi-yritys valmistaa itse mattoja, tyynyjä, koreja ja kaikkea muuta ihanaa mitä virkkuukoukulla ja kutimilla voi loihtia. Lean ja Iinan kädet siis osaavat homman kuin homman! Siitäpä meille tuli loistava idea toteuttaa pinkki, pyöreä matto tyttömme huoneeseen. 
Heti kun bongasin kuvat näistä matoista eri väreissä, olin täysin myyty! Tuollaisen maton haluaisin tytöllemme! Matto täyttäisi juuri ne kriteerit mitä olin tulevalle matolle määritellyt. Niinpä laitoin tilauksen Pitsihelmeen menemään ja jo viikon päästä pinkki, pyöreä matto koristi tyttömme lattiaa. Vanhempi tyttömme ihastui mattoon niin, että hän huoneessaan ollessaan leikkii aina maton päällä, niin kuin kuvista näkee. Maton päällä tanssitaan kunnon sadetanssit ;)

Voin lämpimästi suositella Pitsihelmen tyttöjen tuotoksia teille kaikille! Käykää ihmeessä kurkkimassa heidän sivuilla, jotka löytyvät täältä!6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Voi kiitos Pieni Lintu! :) On kyllä eroa ennen ja jälkeen :)

   Poista
 2. Upea matto (ja koko huone muutenkin)! Meidänkin tyttösen huoneessa on tuollainen pinkki virkattu matto ja se on kyllä kaunis:)! Sänkykin on sama:)! Ihania molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Viivi! <3 Teidän tytön huone on kyllä todella kaunis! :)

   Poista
 3. Ihana matto! Nuo matot on kivoja kun niitä voi laittaa lattialle usemman ja vaikka erikokoisen ja eri värisen.

  VastaaPoista
 4. Kaunis on matto ja sopii hienosti huoneeseen. Harmittaa kun oma teini ei huoli tuollaista pitsistä mattoa huoneeseen, vaikka kuinka innolla olisin virkkaamassa.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.