Riviera Maison Villandre kynttilänjalka

19. toukokuuta 2014
Olette jo ehkä huomanneet miten olen ihan hullaantunut näihin Riviera Maisonin kromisiin ja hopeisiin tuotteisiin. Ne ovat vain jotenkin ihan minun juttu ja sopivat mielestäni meidän valkoharmaaseen kotiin loistavasti. Varsinkin RM:n kynttilänjalat ovat minun mieleeni ja meiltä löytyykin yksi köyhänmiehenhopeinen kynttilänjalka koko S kotoa. Tämä kynttilänjalka on jo hetken ajan kaivannut vierelleen kaveria ja niinpä se löysikin ystävän, kun minulle tarjoutui mahtava tilaisuus tehdä yhteistyötä Millan Putiikin kanssa.

Valitsin heidän Riviera Maisonin valikoimasta kynttilänjalan meidän kotiin. Tämä kynttilänjalka on siis täysin samaa sarjaa kuin S-koko. Tämän kynttilän koko on L eli korkeutta kynttilänjalalle kertyy 30cm. Nyt kynttilänjalka koristaa meidän keittiön ruokapöytää yhdessä S-koon kynttilänjalan ja RM:n Fairytale-maljakon kanssa.

Kiitän Millan Putiikkia tästä upeasta yhteistyöstä ja kannattaa käydä kurkkimassa heidän Riviera Maisonin kokoelmaa ja valikoimaa. Millan Putiikista löytyy myös muita ihania sisustusmerkkejä, kuten esimerkiksi Balmuir, Lennol ja By Nord. Itse olen iskenyt silmäni jo Henri Lloydin vaatteisiin mitä Millan Putiikki myös myy.

Jos kiinnostuit tästä kynttilänjalasta, sen voit bongata täältä!

Tämän huippu yhteistyön kunniaksi Millan Putiikki haluaa tarjota minun blogini lukijoille hyvän huipputarjouksen, nimittäin tilaamalla Millan Putiikista Riviera Maisonin tuotteita, saat koodilla: RMALE -15% Riviera Maisonin tuotteista. Koodi ja tarjous on voimassa 19.5 - 25.5. Pääset Millan Putiikin Riviera Maisonin tarjontaan TÄSTÄ!  Tilaukset suoritetaan sähköpostitse!


*Toteutettu yhteistyössä Millan Putiikin kanssa*

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista mielenkiintoisista ja ystävällisistä kommenteista mitä jätätte "Coconut White" - blogiin! Jättämänne kommentit ovat parasta blogissani ja olen todella onnellinen niistä. Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia niin niitä saa aina lisäillä! :)

Sähköpostia saa lähettää: padmerine@coconutwhite.com

Kiitti!

- P -

Latest Instagrams

© Coconut White. Design by Fearne.